LOADING...

Commerce building for sale in Mortsel (RAK35527) Sold

€ 299.000
Get address Antwerpsestraat 298
2640 Mortsel
Map
Immovlan reference: RAK35527
Seller's reference: 7326

Bedroom(s)
2
Livable Surface
170 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
25 m²
Garden
35 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op de grens van Mortsel met Berchem vinden we deze aantrekkelijke eigendom bestaande uit een winkelpand van +/- 80m2 + woongedeelte +/- 90m2 (of extra praktijk- / bureauruimte)
Momenteel wordt het pand gebruikt als apotheek, maar zal in onderling overleg volledig beschikbaar zijn.
 
Het eigendom heeft een commerciële gunstige ligging, dankzij de drukke verbindingsweg van Berchem naar Mortsel (Grote Steenweg / Antwerpsestraat) en voor de deur diverse busverbindingen en tram 7 + 15.
Omwille van de aanwezigheid van diverse winkels en het multifunctionele karakter van het handelspand leent het gelijkvloers van dit eigendom zich voor tal van winkels en beroepen.

Op benedenverdieping hebben we een grote etalage met naastgelegen inkomdeur. De totale winkeloppervlakte bedraagt +/- 80m2 en bestaat uit 1 grote ruimte, met achteraan een grote glazen
schuifdeur naar het gezellige tuintje (+/- 35m2) Achteraan is een apart toilet en de trap die u naar de bovenverdiepingen leidt. Op de eerste verdieping hebben we een grote living/eetkamer/keuken op laminaat (8 x 4.5 m)
met achteraan een groot schuifraam naar een mooi en aangenaam terras (5.6 x 4.5 m) De keuken is eenvoudig ingericht aangezien deze verdieping momenteel dienst doet als werkplaats voor de apotheek.
Via een houten trap in de living gaan we naar de tweede verdieping, die bestaat uit een grote slaapkamer vooraan en een tweede slaapkamer achteraan (laminaat) , met ernaast een badkamer met bad/douche en wastafel. Er is ook een apart toilet.

Het pand werd gebouwd rond 1976 en werd +/- 15 jaar geleden volledig gerenoveerd. De verwarming op gas gebeurt met een recente Vaillant condensatieketel. Er is tevens airco op de benedenverdieping.

EPC: 337 kWh/m²
stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
 
Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer Tel 03 449 42 41 of mail ons via Contact
 
De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt.
 
Meer info over Mortsel?  Bezoek de nieuwe website www.woneninmortsel.be . Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.000

Services

State of the property
Good condition
Build Year
1976
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/01/2020 03:25
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Mortsel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!