LOADING...

Commerce building for sale in Berchem (RAL16980) Online

€ 545.000
Get address Gitschotellei 196
2600 Berchem
Map
Immovlan reference: RAL16980
Seller's reference: spir3820

Bedroom(s)
4
Livable Surface
300 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
8 m²
Garden
40 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Grondplan, EPC en EK te vinden bij de downloads op onze Wellimmo-site..

Op een zeer gunstige locatie te Berchem-Borgerhout, treffen we deze zeer ruime woning nabij het Te Boelaerpark, dichtbij Zurenborg en vlakbij de invalswegen. De locatie beschikt over alle troeven van de stad (verscheidene supermarkten, kleinhandel, restaurants, coffeebars en openbaar vervoer op wandelafstand).

Het betreft een woning met een zeer verzorgde typerende jaren '30-voorgevel met een totaal woonoppervlakte van +/- 300m² op een perceel van +/-200m².

Indeling:
Het gelijkvloers wordt momenteel uitstekend verhuurd als handelspand met buitenruimte aan €1300/maand en is bereikbaar via een aparte ingang.
Het bewoonbare gedeelte (duplex) bestaat uit de eerste en tweede verdieping van het gebouw dewelke men betreedt via een aparte ingang. Via de zeer lichte traphal met prachtige originele lichtkoepel komt men terecht in de leefruimte met aangename erker, dewelke zich bevindt aan de volledig voorzijde (6m!) van het gebouw. Verderdoor komt men terecht in de keuken die volledig uitgerust is: vaatwasser, kookplaat, dampkap, oven, koelkast,diepvriezer,...... Tenslotte bevindt er zich naast de keuken een aparte ruimte van circa 10m² die momenteel dienstdoet als extra zitruimte. Op de hall treffen we een eerste toilet.
De tweede verdieping bestaat uit 4 slaapkamers (respectievelijk 16m², 15m², 15m² en 10m², een badkamer, een apart toilet en een terras (8m²) aan de achterzijde van het gebouw.

Tenslotte is er nog een ruime kelder aanwezig.

Troeven:
-Zeer gunstige ligging nabij Te Boelaerpark en centrum Antwerpen
-Mobiscore 9,7/10 !
-Toprendement
-Dak gerenoveerd
-Volledig onderkelderd
-Karakteristieke voorgevel


Voor meer info surf naar www.wellimmo.net of bel Tel 03/225 00 68

Show all Show less

Financial details

Price
€ 545.000

Services

State of the property
Normal
Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 28/04/2020 03:32
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Berchem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!