LOADING...

Commerce building for sale in Duffel (RAI55757) Online

€ 149.500
Get address Kwakkelenberg 7
2570 Duffel
Map
Immovlan reference: RAI55757
Seller's reference: 1148

Livable Surface
116 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Algemeen:
We vinden deze mooie handelsruimte op een interessante locatie in het centrum van Duffel. De handelsruimte werd enkele jaren geleden gerenoveerd (nieuw hoogwaardig schrijnwerk, vloeren, elektriciteit, ....). Op heden wordt het pand verhuurd als Argenta Bankkantoor voor 1.430 €/maand (zijnde een rendement van 11,5%) doch de huurovereenkomst neemt een einde op 30/6/2019.

Mogelijkheid tot het mee aanschaffen van een te renoveren bovengelegen duplexappartement met 2/3 slaapkamers met grote garagebox (40 m²).

Indeling:
Het gelijkvloers is aan de straatzijde voorzien van een wachtruimte. Naast deze wachtruimte bevindt zich een afgesloten berging waar nu de ATM (geldautomaat) is voorzien die met een kleine ingreep mee etalage kan vormen. Achterliggend zijn er 4 bureelruimtes voorzien waar één of twee ook aangewend kunnen worden als vergaderzalen. Deze zijn allen voorzien van airconditioning. Achteraan is er een sanitair gedeelte en een op te frissen keuken.

Interesse?
Op zoek naar een handelspand op een interessante locatie?  Neem dan snel contact op met Immo Vivo op het nummer Tel 03/459.89.59 .
Denkt u eraan een nieuwe woning aan te kopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bekijken. Show all Show less

Financial details

Price
€ 149.500

Services

Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/09/2020 12:30
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Duffel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!