LOADING...

Commerce building for sale in Lier (RAP94318) Option

€ 398.000
Get address Antwerpsestraat 67
2500 Lier
Map
Immovlan reference: RAP94318
Seller's reference: 8048

Bedroom(s)
3
Livable Surface
350 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

IN OPTIE

Op een uiterst gunstige locatie, midden in de winkelstraat van Lier, vinden we dit interessant opbrengst eigendom bestaande uit een winkelpand (+/-95m²) met magazijn (+/-50m²) en een woongedeelte (+/-150m²)!

Het strak ingerichte winkelgedeelte beschikt vooraan over een bruikbare oppervlakte van +/- 95m² en geniet van een zeer mooie lichtinval dankzij de diverse lichtkoepels die hier voorzien werden! Achteraan beschikt de winkel nog over een ruim magazijn (+/-50m²) met toevoer en afvoer van water. Vanuit het magazijn kunnen we de trap nemen naar de 1e verdieping waar zich de bureau-ruimte en een kitchenette bevindt. Deze ruimte (+/-30m²) is ook voorzien van een apart toilet met handenwasser en leent zich perfect tot vergaderruimte, keuken, ontspanningsruimte, ...! Tevens is er hier een technische kamer voorzien waar zich de individuele verwarmingsinstallatie op gas bevindt. Verder is het winkelgedeelte uitgerust met op maat gemaakt meubilair, verlichtingsarmaturen, alarminstallatie, metalen rolpoort en een vitrine.

Via de aparte toegang komen we tot de inkomhal van het te renoveren triplex-appartement welk verhuurd is aan €800/maand. We nemen de trap tot de 1e verdieping waar we een aparte bureau ruimte (+/-6m²) vinden alsook een woonkamer op laminaat (+/-30m²), keuken (+/-16m²) met gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak, opbergruimte en de individuele condensatieketel. Op de tweede verdieping vinden we 2 slaapkamers (15m² en 13m²) en een badkamer (+/-6m²) welke voorzien is van een ligbad, lavabo en een toilet. Op de 3e verdieping vinden we tenslotte de ruime zolderkamer (+/-35m²) die eveneens als slaapkamer dient.

OPBRENGST:

Winkel: voorheen verhuurd aan €2000/maand. Staat sinds 04/2020 leeg.
Woonst: verhuurd aan €800/maand

EPC: Winkel: Energielabel F
Woonst: Energielabel E (404 kWh/m²)

Het onroerend goed is gelegen in een beschermde archeologische zone, voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be.

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer Tel 03 449 42 41 of mail ons via Contact

De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt. Show all Show less

Financial details

Price
€ 398.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Build Year
1850
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/01/2021 10:03
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Lier ?
Receive an email as soon as there's a new property available!