LOADING...

Commerce building for sale in Gierle (RAK46722) Online

€ 499.000
Get address Beersebaan 136
2275 Gierle
Map
Immovlan reference: RAK46722
Seller's reference: 3927334

Bedroom(s)
3
Livable Surface
300 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gunstig gelegen handelspand met woonst op A locatie met achteraan zonnig terras, speeltuin en ruime parking omgeven door een bosrijke omgeving.

Ligging: gelegen aan de op- & afrit van Beerse, op een vlotte bereikbaarheid en voorzien van een ruime parking. Op wandelafstand van de bossen van de lilse bergen met uitgestrekte wandel- & fietsroutes.

Beschrijving: Het handelspand beschikt over een appartement op de 1e verdieping en een ruime brasserie met ook de mogelijkheid voor het organiseren van feesten doordat dit pand beschikt over een ruimte van ca. 80m² met eigen bar.

Het handelspand omvat een mooie veranda met zicht op de tuin van het pand, dit in aansluiting met de hoofdzaal maakt deze zaak een gezellige en toffe brasserie met alle voorzieningen voor zowel wandelaars, gezinnen met kinderen, fietsers, ... en ook waar U 'savonds lekker kan tafelen.
Aangezien de keuken in het midden is voorzien kan deze zowel de feestzaal als het restaurant op dezelfde moment bedienen.

Op de 1e verdieping beschikt het gebouw over een appartement voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met douche en een mooie leefruimte.

Buiten geniet het pand van een ruime tuin met zonnig terras en aangelegde speeltuin met achteraan en zowel aan de zijkant voorzien van voldoende parkeermogelijkheden.

Inrichting optioneel voor 160 000 euro.


EPC 379 kWh/m2/ jaar

 

Show all Show less

Financial details

Price
€ 499.000

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/12/2019 11:08
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Gierle ?
Receive an email as soon as there's a new property available!