LOADING...

Commerce building for sale in Antwerp (RAP22159) Online

From € 897.995
Get address Mechelsesteenweg 167
2018 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAP22159
Seller's reference: 4104628

Livable Surface
332 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

BEN nieuwbouwproject "MALIN" centraal gelegen in Antwerpen, in nabijheid van verschillende parken, scholen, winkels en openbaar vervoer is de juiste keuze wanneer U opzoek bent naar een nieuwbouwappartement.

Het project is uiterst centraal gelegen vlakbij het Koning Albertpark, Sint Vincentiusziekenhuis en tal van in- en uitvalswegen in Antwerpen

Het betreft een ontwikkeling van 39 appartementen bestaande uit één- en twee slaapkamers allen voorzien van terrassen. het gelijkvloerse appartement beschikt over een ruime stadstuin. U heeft zelf inspraak in de afwerking van de keuken, vloeren, badkamer en sanitair aan de hand van voorziene budgetten.

Alle appartementen zijn voorzien van de laatste normen inzake isolatie en zijn als gevolg "BEN" appartementen waar U fiscale voordelen voor geniet.

Er zijn voldoende ondergrondse staanplaatsen voorzien welke bereikbaar zijn via een autolift.
Een autostaanplaats kan aangekocht worden voor €35.000 (exclusief registratie en BTW).

Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 897.995

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/08/2020 03:15
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!