LOADING...

Commerce building for sale in Antwerp (RAO80244) Online

Price on demand
Get address Frankrijklei 21
2000 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAO80244
Seller's reference: spir3326

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Karaktervol winkelpand te koop in het centrum van Antwerpen vlakbij de Keyserlei, de Meir, Rooseveltplaats, Centraal Station, etc.. Het commercieel gelijkvloers heeft een constante passage en super zichtbaarheid het hele jaar door met handelszaken zoals Veritas, SN3, Laura Ashley, Brico, KBC bank, Manpower, T Interim in de directe omgeving. Het pand is volledig gerenoveerd, instapklaar en heeft een totale oppervlakte van ca. 210 m², inclusief mezzanine van 60 m². De winkel is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (vlakbij Rooseveltplaats) en er is voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving (Qpark-Keyserlei, Qpark-Astridplein,..).Dit pand is ideaal als investering. (Door de heraanleg van het Operaplein, naast het reeds bestaande premetrostation komt er ook een autotunnel, ondergrondse parking en fietsenstalling die samen één architecturaal geheel zullen vormen. Op de Leien gaan de auto’s ondergronds, net voor de Keyserlei en komen weer boven ter hoogte van de Korte Winkelstraat, dit met twee rijstroken in beide richtingen. Bovengronds zal hier een groene ruimte aangelegd worden met enkel een weg voor plaatselijk verkeer en tramlijn). Gevelbreedte : ca. 6,5m
Wenst u meer informatie over deze verkoop? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via Tel 054 33 62 52 of Contact Wij hopen alvast uw interesse te vernemen.
Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/07/2020 10:54
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!