LOADING...

Commerce building for sale in Berg (RAK35732) Online

€ 249.000
Get address Bergstraat 76
1910 Berg
Map
Immovlan reference: RAK35732
Seller's reference: 1643

Bedroom(s)
2
Livable Surface
76 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
5 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit centraal gelegen en mooi gerenoveerd handelsgelijkvloers met een netto-oppervlakte van 75 m² bevindt zich in een kleinschalige en welonderhouden residentie. Deze handelsruimte beschikt over een inkomhal, een riante en lichtrijke polyvalente ruimte van maar liefst 30 m² met een open ingerichte keuken, een ruime badkamer met dubbele wastafelkast en een douche, een praktische wasruimte en twee volwaardige kamers met mooie parketvloer waarvan één kamer uitgeeft op het terras. Het geheel werd hoogwaardig afgewerkt met onder andere eiken parket, keukenapparatuur van Bosch, 3-dubbele beglazing,… . Verder is er nog een ondergrondse individuele opslagruimte aanwezig.
Bovendien bestaat de mogelijkheid om een garage in het gebouw mee aan te kopen aan 14.000 Euro. Dit energiezuinig handelsgelijkvloers is uitermate geschikt als kantoorruimte, voor vrije beroepers of als een waardevaste vastgoedinvestering. Een ware opportuniteit.

Financial details

Price
€ 249.000

Services

State of the property
Good condition
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/12/2019 07:29
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Berg ?
Receive an email as soon as there's a new property available!