LOADING...

Commerce building for sale in Brussels (RAO80254) Online

€ 1.199.000
Get address Antoine Dansaertstraat 64 RDC
1000 Brussels
Map
Immovlan reference: RAO80254
Seller's reference: spir3348

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Prachtige winkel met een opp. van ca 150 m² gehuisvest in een magnifiek historisch gebouw met een gevelbreedte van ca. 8 m in de prestigieuze en bijzonder levendige trendy Antoine Dansaertstraat. Het pand werd volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen, mooie parketvloeren, moulures en schitterende luchters.
Ligging:
De Rue Antoine Dansaert is dé draaischijf voor fashionista en designliefhebbers, een must voor elke professional in de sector.De buurt is niet alleen een verzameling van design en mode, maar ook van gezellige restaurantjes en cafés. Denk maar aan het Sint Kathelijneplein, het Sint Goricksplein en de Vismarkt. De Antoine Dansaertstraat heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot één van de meest dynamische wijken van de stad en wordt weleens het "SOHO van Brussel" genoemd.Of u nu agent, invoerder of fabrikant bent, het huren van een winkel in het Quartier Dansaert biedt u de mogelijkheid om uw collecties het hele jaar door voor te stellen aan vele bezoekers, zowel professioneel als particulier.

Extra's:
** Gevelbreedte: ca. 8 m
** Mogelijkheid tot kopen van andere verdiepingen :
luxe gemeubelde appartementen ca 90 m² op de 1e, 2de, 3de en 4e verdieping.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.199.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/01/2021 10:00
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Brussels ?
Receive an email as soon as there's a new property available!