LOADING...

Commerce building for rent in Aalst (RAP91289) Online

€ 1.400
Get address Kattestraat 3
9300 Aalst
Map
Immovlan reference: RAP91289
Seller's reference: spir3701

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel Tel 054 33 62 52 - Werken en wonen combineren in het centrum van de stad Aalst? Dan heeft Delestré Immobiliën de oplossing voor U!
Dit commercieel gebouw met woonst is gelegen in het volle centrum in de Kattestraat, vlakbij de Grote Markt en retailers zoals ‘Neuhaus’, ‘Hema’, ‘Telenet’, …
Het gebouw heeft volgende indeling: instapklaar handelsgelijkvloers // kantoor van ca. 90 m². Op de eerste verdieping is er een leefruimte, open ingerichte keuken, één slaapkamer en een badkamer met douche en lavabo. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers (waarvan één met terras aan de voorzijde met prachtig zicht op het Belfort van Aalst). De verdiepen kunnen dus dienen als woonst of als stockruimte/sociale ruimte voor het personeel.
Onmiddellijk beschikbaar.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.400 euro + onroerende voorheffing. Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.400
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Normal
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 25/11/2020 10:06
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Aalst ?
Receive an email as soon as there's a new property available!