LOADING...

Commerce building for rent in Dendermonde (RAQ91082) Online

€ 1.750
Get address Oude Vest 76
9200 Dendermonde
Map
Immovlan reference: RAQ91082
Seller's reference: 4305563

Livable Surface
250 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

DENDERMONDE CENTRUM - Multifunctioneel handelspand met uitzonderlijk commerciële ligging!
De Oude Vest " ’t Vestje” is reeds jaar en dag DE winkelstraat van Dendermonde, met voldoende parkeergelegenheid en vlotte bereikbaarheid voor zowel de auto als het openbaar vervoer.

Recentelijk kende de handelsruimte een compleet vernieuwde en stijlvolle inrichting, waarbij deze reeds voorzien werd van alle benodigdheden tot het exploiteren van een aantrekkelijke kledingzaak. Door zijn locatie, uitstraling (gevel mezzanine) en beschikbaar vloeroppervlakte, heeft deze eigendom meer te bieden dan enkel winkelruimte. Het pand kan tevens perfect ingericht worden tot kantoorruimte, Acospaces/coworking, schoonheidssalon,…

De eigendom is op heden voorzien van een handelsgelijkvloers met winkel, kleedkamers en bergruimte. Het eerste verdiep telt een overloop, toilet en polyvalente ruimte met kitchenette. Tevens is er een zolderkamer toegankelijk. Overal parketvloeren in winkelruimte, moderne verlichting, airco/warmtepomp en voorzien van alle nutsvoorzieningen.
Info en bezoek ter plaatse: Tel 053/60.65.60 .

Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.750
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Normal
Currently leased
No
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 12/03/2021 03:48
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Dendermonde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!