LOADING...

Commerce building for rent in Roeselare (RAO42414) Online

€ 3.000
Get address Hendrik Consciencestraat 26
8800 Roeselare
Map
Immovlan reference: RAO42414
Seller's reference: 2207120

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In het centrum van Roeselare vinden we dit top handelspand met een bruikbare oppervlakte van 192 m². Bijzondere visibiliteit door zijn grote glaspartijen - 7 meter gevelbreedte. Ruime kelder voor stockage. Ideaal voor het inrichten van KANTOOR / PRAKTIJK / WINKEL. Lift aanwezig in het pand. Zichtbaarheid is hier een grote troef!!! Het gebouw maakt deel uit van het project Residentie De Conincklijke Passage en is in uitstekende staat. Voor het ogenblik doet het pand dienst als horecazaak (mogelijkheid tot terras van 100 m² - inrichting niet inbegrepen) maar kan het perfect omgevormd worden voor andere doeleinden. INCLUSIEF GARAGE en berging in de kelderverdieping. Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek Janne op het nr. Tel 0474 931 888

Financial details

Price
€ 3.000
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Excellent
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/07/2020 11:09
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!