LOADING...

Commerce building for rent in Damme (RAK53020) Online

€ 2.411
Get address Bradericplein 23
8340 Damme
Map
Immovlan reference: RAK53020
Seller's reference: BTHBRD023

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze volledig INSTAPKLARE en perfect onderhouden handelszaak met groot terras wordt reeds twaalf jaar uitgebaat door dezelfde eigenaars en is gelegen in Vivenkapelle te Damme. Momenteel enkel als RESTAURANT, maar ook TEA-ROOM zou zeker mogelijk zijn. Boven de zaak is er een ruime en STIJLVOLLE WOONST met drie slaapkamers.
Het restaurantgedeelte bevat een apero-ruimte , bar, professionele keuken, een zaal met aansluitende veranda die plaats geeft aan in totaal 50 personen, een terras voor 40 personen die aansluit op de tuin. Ook is er SPEELTUINTJE voorzien op het volledig AFGESLOTEN domein. DE RUIME EN HANDIGE KEUKEN is van 2013 en bevat alle professionele toestellen: Instapfrigo, gasbekkens, grill, dubbele friteuse, twee steamers, afwasruimte, aansluitende kelder, … alles is aanwezig en in zeer goede staat. Er zijn door de jaren heen al HEEL WAT VERNIEUWINGEN aangebracht zoals deze keuken (2013), het interieur, ledverlichting, condensatieketel. Ook is er goedgekeurde elektriciteit. VOLLEDIG VRIJ VAN BROUWER! De mooie en ruime woning beschikt over DRIE SLAAPKAMERS, een mooie luchtige leefruimte met parket, keuken, mooie grote badkamer met ligbad en douche en aansluitende wasruimte. Huidige huurprijs van 2411 euro incl. woonst. Nieuw huurcontract zou mogelijk zijn mits bespreking. Overnameprijs otk. Sleutel op de deur en je kan beginnen!!!
Show all Show less

Financial details

Price
€ 2.411
Rent price periodicity
Monthly

Services

Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/12/2019 06:44
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Damme ?
Receive an email as soon as there's a new property available!