LOADING...

Commerce building for rent in Brugge (RAK22250) Online

€ 2.250
Get address sasplein 8
8000 Brugge
Map
Immovlan reference: RAK22250
Seller's reference: spir9833

Bathroom(s)
3

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze handelsruimte, momenteel uitgebaat al restaurant, is gelegen aan de Dampoort te Brugge, op een idyllische locatie aan het water. Deze eigendom is vlot te bereiken en biedt parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Dit polyvalent gebouw werd recentelijk ('2015) gerenoveerd en fungeert momenteel als een goed draaiende en vergund (horecazaak) restaurant (+/- 117m²) dat enorm veel charme en gezelligheid uitstraalt. Op het gelijkvloers bevindt zich de zaak dat beschikt over: een ruime inkom, een grote en lichtrijke gelagzaal, aansluitend zonneterras aan het water, een impressionant bar element, een open keuken en bijkeuken.
Op de eerste verdieping is er tevens een sanitaire ruimte M/V voorzien. Ook is er nog een privé gedeelte die men optioneel kan bij huren. (exclusief in de huurprijs)
Dit handelspand is ingericht en afgewerkt met volwaardige en kwalitatieve materialen met respect voor de ziel van dit statige gebouw. Daarnaast is het gebouw voorzien van een ruime kelder, die men kan gebruiken voor extra opslagplaats (voorraad, terrasmeubelen, etc.).
Een huurder dient rekening te houden met de verplichte overnameprijs,- voor het handelsfonds met roerende goederen. Prijs op aanvraag.

Dit pand biedt een waaier aan mogelijkheden! Contacteer ons vandaag voor meer informatie.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 2.250
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Renovated
Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/11/2019 12:43
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Brugge ?
Receive an email as soon as there's a new property available!