LOADING...

Commerce building for rent in Berchem (RWC03601) Online

€ 1.450
Get address generaal lemanstraat 18
2600 Berchem
Map
Immovlan reference: RWC03601

Garden
60 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Zeer groot handelsglvl. te huur voor polyvalente doeleinden.

Dit prachtige pand bestaat uit 3 delen.

Een voorbouw met veel natuurlijke lichtinval, een grote koer die zuid-oost gericht is en hierachter een grote achterbouw welke perfect voor meerdere doeleinden kan dienen.

De voorbouw heeft een oppervlakte van +/- 100 m².
Naast een grote, open polyvalente ruimte is hier eveneens een aparte toiletruimte en een aparte keuken voorzien. (Deze ruimte kan vlot halfopen gemaakt worden). Er is tevens een zonneluifel voorzien aan de buitengevel die elektronisch te bedienen is met afstandsbediening.

Op de zonnige koer van ongeveer 60 m² heeft u een prachtig uitzicht op de Basiliek " 't Heilig Hart". Er is aan de voorbouw een overkoepeling over de volledige breedte van +/- 2 m.

De achterbouw is +/- 80 m² en heeft 3 grote koepels. Deze zorgen voor veel natuurlijke lichtinval over de gehele ruimte.

Deze polyvalente ruimte is geschikt voor bv: kantoor, koffie- en/of broodjeszaak, immotheker, kinderopvang, kapperszaak, wellness, kledingwinkel, ... .

Indien u wil weten of uw reeds bestaande zaak of de zaak van uw dromen in aanmerking komt, gelieve ons dan een mail te sturen op Contact of bel ons op het nummer Tel 0473/72.53.08 . Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.450
Rental deposit
€ 8700
Maintenance cost
€ 150
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Good condition
Currently leased
No
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/01/2020 02:39
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Berchem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!