LOADING...

Commerce building for rent in Boechout (RAK85914) Online

€ 2.950
Get address Sint-Bavoplein 20
2530 Boechout
Map
Immovlan reference: RAK85914
Seller's reference: 7438

Bedroom(s)
1
Livable Surface
136 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

IN OPTIE! Op het mooie Sint-Bavoplein in hartje Boechout vinden we dit volledig gerenoveerd handelspand met duplex-appartement! Een unieke locatie met veel visibiliteit en uitstekende bereikbaarheid.

Het handelsgelijkvloers heeft een totale oppervlakte van 136m² en biedt tal van mogelijkheden door het open karakter van de ruimte. Vooraan zijn er aansluitingen voor een eventuele keuken te plaatsen. De vloer is in gepolierd beton en werd voorzien van vloerverwarming. Centraal vinden we een ruim apart toilet met handenwasser. In het achterste gedeelte zorgt een lichtkoepel voor mooie natuurlijke lichtinval. De grote raampartijen aan de achtergevel bieden een prachtig uitzicht op de achterliggende zonnige tuin met aangelegd terras, waar het zalig zitten is. Achterin de tuin is er nog een garage/berging met toegang vanuit de Hovesesteenweg.

Het duplex-appartement is bereikbaar via een trap in het midden van de handelsruimte. Op de eerste verdieping vinden we de ruime woonkamer op marmeren vloer en zal nog worden voorzien van een open keuken. Van hieruit geniet u van een magnifiek zicht op de kerk en het Sint-Bavoplein ! De bovenverdieping is momenteel één grote slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een apart toilet.

Bent u opzoek naar een mooi handelspand met woonst op een unieke en centrale locatie te Boechout? Dan is dit eigendom uw bezoek zeker waard !

EPC: Energielabel B.

Huurwaarborg: 3 maanden, plaatsbeschrijving: € 245, onmiddellijk beschikbaar!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel Tel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 2.950
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Normal
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/02/2020 09:40
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Boechout ?
Receive an email as soon as there's a new property available!