LOADING...

Commerce building for rent in Deurne (RAK02715) Rented

€ 1.500
Get address Ruggeveldlaan 574
2100 Deurne
Map
Immovlan reference: RAK02715
Seller's reference: 1673210

Livable Surface
125 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze commerciële ruimte van 125m² beschikt over een centrale winkelruimte en een aparte ruimte met kitchenette en een apart toilet. Verder is er nog een ruimte op -1 van +-60m² (toegankelijk vanuit de winkelruimte met een draaitrap), die als privégedeelte of extra winkelruimte kan worden gebruikt. Tevens is het gebruiksrecht van TWEE autostaanplaatsen inbegrepen! Het handelspand is gelegen langs een drukke doorgangsweg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De ruimte ligt centraal in een buurt met veel appartementsgebouwen en eengezinswoningen, waardoor u een uitermate grote afzetmarkt vlakbij de deur hebt. U bent er alvast niet alleen, want uw naaste buren zijn o.a. een bankfiliaal van Argenta en Record Bank, een Blokker, een grote supermarkt Match, apotheek en mutaliteit, én lokale handelaars. De ideale locatie dus voor uw onderneming. Deze ruimte is ook te koop (€295.000). Voor meer info mail Contact of bel Eleni op het nummer Tel 0499/81.59.63 . Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.500
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Good condition
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 03/10/2019 12:39
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Deurne ?
Receive an email as soon as there's a new property available!