LOADING...

Business surface for sale in Maldegem (RAI90724) Online

€ 229.000
Get address Bogaardestraat 60
9990 Maldegem
Map
Immovlan reference: RAI90724
Seller's reference: 1751190

Bedroom(s)
5
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In het centrum van Maldegem staat dit ruime pand te koop. Op vandaag is het gebouw ingedeeld in een HANDELSRUIMTE en 2 woonentiteiten (genre kangoeroewoning). Achteraan staat een LOODS van ongeveer 140m² (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs).GOED OM WETEN: Aankoop van het huis en de loods samen (totale opp. perceel +/- 310m²), of enkel de woning zonder de opslagruimte of slechts een deel van de loods is mogelijk! Indien gewenst kan het gebruik of de aankoop van een stukje tuin en uitweg naar achteraan besproken worden! In huidige vraagprijs zit enkel het hoofdgebouw, dus exclusief de loods!De koper heeft hier dus tal van mogelijkheden om wonen te combineren met een professionele activiteit (winkel, kantoor, opslagruimte, ...).Evenzeer kan dit huis perfect met weinig moeite terug omgevormd worden tot een gezinswoning.Indeling: Op het gelijkvloers: ruime winkelruimte - kelder - leefruimte met aanpalend een keuken - 1 slaapkamer met een afzonderlijk toilet en een badkamer (voorzien van douche en lavabo).Verder is er een zonnige koer (en een deel overdekt) met praktische berging en een grote opslagloods (oppervlakte is bespreekbaar). Op de 1e verdieping bevindt zich een volwaardig huis (bel-etage) met een lichtrijke woonkamer - aangename ruime veranda - keuken - berging - gastentoilet - badkamer met toilet, lavabo en ligbad. Op de 2e verdieping zijn er 4 slaapkamers terug te vinden. Extra:- gashaard in de gezellige veranda- rolluiken zijn aanwezig- centrale verwarming op gasDe buurt:De bebouwing in de Bogaardestraat bestaat vooral uit rijwoningen, kenmerkend voor een centrumstraat. Het is een éénrichtingstraat, waar parkeren mogelijk is. Op 200m afstand liggen het park en de markt van Maldegem, met alle handelszaken in de onmiddelijke omgeving. In de buurt zijn er verschillende lagere en middelbare scholen.Recent zijn er in de Bogaardestraat nieuwe verbindingen gemaakt naar de Edevallei door de nieuwe wijk. Sted. Inlichtingen: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, GvvANDERS dan andere panden door de PRAKTISCHE INDELING. Meer informatie of een bezoek gewenst aan dit pand? Bel Tel 050 66 00 88 of mail naar Contact  Show all Show less

Financial details

Price
€ 229.000

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/11/2019 10:54
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Maldegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!