LOADING...

Business surface for sale in Oudenaarde (RAK20215) Online

€ 179.000
Get address Nestor de Ti?restraat 195
9700 Oudenaarde
Map
Immovlan reference: RAK20215
Seller's reference: 1943454

Bedroom(s)
3
Livable Surface
96 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Instapklaar handelspand met veel ruimte met woonst! Elektriciteit comform.Commercieel en centraal gelegen langsheen de Nestor de Tièrestraat, met voldoende mogelijkheden. (werd voorheen uitgebaat als frituur) Hier kan u de combinatie werken en wonen perfect maken! Er is ook de mogelijkheid om de 1e en 2e verdieping hiervoor in te richten en het gelijkvloers als handelsruimte te blijven benutten. Uiteraard kan u ook het volledige gebouw omvormen naar een woonst. Aan u de keuze!De indeling gaat als volgt: op het gelijkvloers bevindt zich de handelsruimte in L-vorm (45m²), de ruime traphall met toegang tot de droge kelder en de keuken. Via de keuken en het schuifraam in de handelsruimte is er toegang tot de gezellige koer. Hier bevindt zich ook nog een berging en de toiletten (dames-heren). Op de 1e verdieping bevinden er zich 3 volwaardige slaapkamers, ook de dakverdieping kan verder ingericht worden!Onmiddellijk beschikbaar! Conform elektriciteitsattest! Vlotte bereikbaarheid!Adres :Nestor de Tièrestraat 195- 9700 OudenaardeEPC: 536kWh/m²; UC: 338080; Vg, Wg, Gvv, Gvkr, Gdv; Niet overstromingsgevoelig Show all Show less

Financial details

Price
€ 179.000

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/11/2019 10:18
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oudenaarde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!