LOADING...

Business surface for sale in Oudenaarde (RAJ37052) Online

€ 115.000
Get address Beverestraat 94 101
9700 Oudenaarde
Map
Immovlan reference: RAJ37052
Seller's reference: 1808478

Livable Surface
52 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op zoek naar een perfect onderhouden pand met een commercieel sterke ligging in een bruisende stad? Kijk dan zeker even naar deze handelsruimte , gelegen te centrum Bevere. Op wandelafstand van openbaar vervoer zoals trein en bus, maar ook op een boogscheut van de verbindingsweg N60! Het gebouw dateert van 2000 en voldoet bijgevolg aan alle moderne comfort! (ook uitgerust met voldoende op maat gemaakte kasten) Ook is dit een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een rendabele investering: een handelshuurovereenkomst is een slimme zet! De indeling gaat als volgt: we komen binnen via de gemeenschappelijke inkomhal, van hier kunnen we verder naar de wachtzaal. Via de wachtzaal is er toegang naar het bezoekerstoilet en de consultatieruimte. Verder is er nog een koele, donkere berging achteraan de praktijk te vinden, een knus koertje buiten, een kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Bovendien is er de mogelijkheid om een auto staanplaats bij te huren vlakbij voor €35/maand.Wegens verhuis!Adres :Beverestraat 94 -9700 Oudenaarde Geen attesten vereist: handelspand; Vg, Wg, Gdv,Gvv, Gvkr; Effectief overstromingsgevoelig.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 115.000

Services

State of the property
Excellent condition
Build Year
2000
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/11/2019 12:24
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oudenaarde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!