LOADING...

Business surface for sale in Aalst (RAJ31009) Online

€ 895.000
Get address Kerkstraat 10
9300 Aalst
Map
Immovlan reference: RAJ31009
Seller's reference: 1804282

Bedroom(s)
3
Livable Surface
300 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In hartje Aalst op een steenworp van de grote markt houden we halt bij dit polyvalent pand boordevol mogelijkheden. Momenteel doet het pand dienst als horecazaak (vrij van brouwer) met boven woonst.  Vroeger bestond het pand uit twee woningen, maar momenteel is het ingedeeld in een handelsgelijkvloers met bovenliggend 2 appartementen. Het is gesitueerd op een perceel van 1a90ca met een perceelbreedte bijna 11meter. Daardoor heeft het pand tal van mogelijkheden. Gelijkvloerse verdieping kan dienen als winkel, restaurant, kantoren, … . De 3 bovenverdiepingen kunnen ingericht worden als appartementen of ver geïntegreerd worden bij gelijkvloers handelspand. Het pand is in heel goede staat en onmiddellijk bruikbaar. Ook ideaal als investeringspand aangezien er aparte ingang is voor boven en benedenverdieping.Contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek!  

Financial details

Price
€ 895.000

Services

State of the property
Excellent condition
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/04/2019 11:03
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Aalst ?
Receive an email as soon as there's a new property available!