LOADING...

Business surface for sale in Zele (RAJ87055) Online

€ 250.000
Get address
9240 Zele
Immovlan reference: RAJ87055
Seller's reference: 1902569

Parking place(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Opbrengsteigendom met stabiel huurcontract op toplocatie te Zele.Momenteel wordt het pand verhuurd aan Bpost, het contract is zonet verlengd en loopt nog zeker voor een periode van 10 jaar! De onroerende voorheffing wordt eveneens door de huurder betaald. Dankzij het stabiele huurcontract is dit pand de ideale belegging!Het handelspand staat op een perceelgrootte van 224m². Het pand situeert zich net naast de Markt in Zele. Grote pluspunten zijn de parkeergelegenheid in de buurt, de passage in de straat en de nabijheid van winkels en diensten. Ook het station is slechts een boogscheut verwijderd. Dit maakt het pand uitermate geschikt voor handelsdoeleinden.Bent u op zoek naar een investering met aanzienlijk rendement? Kom dan zeker eens een kijkje nemen!De geadverteerde prijs is een vanaf prijs, vanaf dit bedrag kan er geboden worden.Voor meer info of inschrijvingen op kijkdagen --> www.oximo.be

Financial details

Price
€ 250.000

Services

Build Year
1961
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/11/2019 11:45
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Zele ?
Receive an email as soon as there's a new property available!