LOADING...

Business surface for sale in Menen (RAI64287) Online

Price on demand
Get address
8930 Menen
Immovlan reference: RAI64287
Seller's reference: 1727147

Bedroom(s)
2
Livable Surface
1125 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Karaktervolle horecazaak met woonst in hartje centrum Menen die momenteel uitgerust is als restaurant. Met zijn ruimtes kan dit ook ideaal zijn voor vrije beroepers of als feestzaal.Deze imposante burgerwoning uit het eerste kwart van de 20ste eeuw werd enkele jaren terug gerenoveerd met hoogkwalitatieve materialen en met behoud van de authentieke elementen  waardoor het karakter van het herenhuis volledig blijft.Op het gelijkvloers bevindt er zich een aangename open ruimte door zijn hoge plafonds die momenteel ingericht is als restaurant. Aansluitend bij de geïnstalleerde bar vinden we een charmante orangerie die zicht geeft op de rustige gezellige stadstuin van maar liefst +-400m², die ook toegankelijk is vanuit de achterliggende straat.Via de cachetvolle trappenhal is er toegang naar de volledig geïnstalleerde warme- en koudekeuken die voorzien is van alle nodige professionele toestellen en afzonderlijk gastentoilet. Dit pand is volledig onderkelderd wat ideaal is als stock- en opslagruimte. Momenteel zijn de bovenverdiepingen zijn ingericht als privéwoonst. Op de eerste verdieping bevindt er zich de leefruimte die gerenoveerd is met respect voor de authentieke elementen en voorzien is van massief parket. Daarnaast is er nog een grote open ruimte met zicht op de tuin die mits enkele aanpassingen ingedeeld kan worden als ruime leefkeuken. De tweede verdieping is voorzien van twee zeer ruime slaapkamers, waarvan 1 met aansluitende badkamer uitgerust met relax inloopdouche en lavabo. De polyvalente zolderverdieping kan ingedeeld worden als extra slaapkamers of hobbyruimte. Pluspunten:- uniek en karaktervol- commerciële ligging- volledig gerenoveerd- nieuwe ramen- daken en goten recent vernieuwdMeerdere mogelijkheden betreffende verkoop/verhuur/overname. Aarzel niet en plan vrijblijvend uw bezoek aan deze unieke zaak!  Meer info op kantoor of contacteer ons op Tel 056 51 22 22Epc444 kWh/m²sted. inl. in aanvraag Show all Show less

Financial details

Services

State of the property
Excellent
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/06/2020 06:20
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Menen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!