LOADING...

Business surface for sale in Izegem (RAK04746) Online

€ 296.775
Get address Meensesteenweg 1 b
8870 Izegem
Map
Immovlan reference: RAK04746
Seller's reference: 1922587

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Een centraal gelegen nieuwbouwwoning zonder te moeten inboeten aan kwaliteit? Bij All-Bouw ben je aan het juiste adres. Deze verkaveling op de “Bosmolens” te Izegem is centraal gelegen tussen Izegem, Roeselare en St. Eloois-Winkel. In de nabijheid van basisschool, apotheek, vishandel, Slagerij, bakkerij... Op fietsafstand van centrum van Izegem met zijn bruisend stadscentrum en aanbod van verschillende middelbare scholen maar ook dichtbij het nieuwe “Frunpark” met zijn vele winkels. Ideaal voor starters of als investering.Kiezen voor All-Bouw, da’s kiezen voor een woning op uw maat. Wist u dat u bij All-Bouw volledig uw ding kunt doen? En dat zonder verborgen of extra kosten. We begeleiden u doorheen het volledige proces en ontwerpen een woning die past bij uw levensstijl. Makkelijk, toch?! 

Financial details

Price
€ 296.775

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/10/2019 09:50
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Izegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!