LOADING...

Business surface for rent in Bilzen (RAQ43838) Online

€ 1.950
Get address
3740 Bilzen
Immovlan reference: RAQ43838
Seller's reference: 2468436

Livable Surface
379 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Prachtig en authentiek handelspand te huur in gerenoveerde vierkantshoeve te Bilzen.In een landelijke deelgemeente van de Stad Bilzen bevindt zich deze prachtige gerenoveerde vierkantshoeve. 1 onderdeel van de vierkantshoeve is voorzien als winkelpand in dezelfde prachtige landelijke en authentieke stijl als de volledige hoeve. Het handelspand bestaat uit een gelijkvloers deel van 252m2 met de nodige voorzieningen en een bovenverdieping van 126m2 met een prachtig zicht op de benedenverdieping door middel van de vide. Er zijn nog 4 parkeerplaatsen voorzien op de binnenplaats exclusief voor de huurder. De rest van de binnenplaats is in gemeenschappelijk gebruik en dient ook mee onderhouden te worden. Verdere modaliteiten zijn zeker bespreekbaar. Dit pand zou zich ideaal lenen voor het gebruik van een groepspraktijk voor vrije beroepen. Adres is enkel op aanvraag verkrijgbaar! Wil je graag meer info over dit pand? contacteer dan Sam Beckers via Tel 0476 88 03 34 of via Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.950
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/02/2021 11:32
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Bilzen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!