LOADING...

Business surface for rent in Deurne (RAK36380) Online

€ 1.850
Get address Bisschoppenhoflaan 82
2100 Deurne
Map
Immovlan reference: RAK36380
Seller's reference: 8626

Livable Surface
150 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Schitterende kantoorruimte van 150 m² met veel licht inval en alle comfort. Indeling: De lift komt uit op een ruime gang. Vooraan het gebouw een ruimte van 33m² ingericht als vergaderzaal. Daarnaast een ruimte van 13m² ingericht als kantoor. Ruimte van 3m² ingericht als wachtzaal. Achteraan het gebouw 3 afzonderlijke ruimtes van ca. 12m² ingericht als kantoorruimte en voorzien van een lichtkoepel die zorgt voor veel lichtinval. Rechts achteraan het gebouw een grote ruimte van 50m². Een wasruimte van 4m² voorzien van douche en lavabo. Een kleedkamer of opslagruimte van 6m². Een keuken van 2m² voorzien van spoelbak en kavabo.Tot slot een twee aparte toiletten. Extra: Door de ligging vlakbij de ring van Antwerpen is een goede bereikbaarheid. In de huurprijs zijn 4 autostaanplaatsen inbegrepen. 500 eu service kosten/maand. Goed beveiligd gebouw. Voor heel ons aanbod of een gratis schatting ga naar www.hansimmo.be of neem contact op met Tel 03/290.30.30 of vraag het aan uw persoonlijke makelaar. Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.850
Rent price periodicity
Monthly

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/12/2019 06:01
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Deurne ?
Receive an email as soon as there's a new property available!