LOADING...

Bungalow for sale in Drongen (RAK46967) Online

€ 439.500
Get address Boonstede 8
9031 Drongen
Map
Immovlan reference: RAK46967
Seller's reference: 1980382

Bedroom(s)
4
Livable Surface
140 m²
Parking place(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze mooie, open bebouwing gesitueerd in het nog deels landelijke Drongen, is misschien wel precies wat je zoekt. De instapklare, cosy woning die we hierbij voorstellen is immers rustig gelegen in een residentiële straat. Ze bevindt zich in een prima verzorgde staat en is zeker een bezoek waard. Alles is hier gelijkvloers, op de bergzolder na.Indeling: Je komt binnen via de ruime hall voorzien van een toilet met lavabo. De woning wordt nog volledig gekaleid door de eigenaar.Vandaar ga je door naar de living die uitgerust is met een houtcassette. Vanuit  de living heb je overal zicht op de prachtig aangelegde en sfeervolle romantische tuin. Je ontdekt zijn talrijke gezellige en verrassende hoekjes en plekjes, evenals het mooi tuinhuis. Via de living kom je in de cottage keuken met eethoek.Deze woning bezit 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere die momenteel als bureau gebruikt wordt. Eén van de slaapkamers beschikt over een infrarood sauna en een ingemaakte kast. De masterbedroom beschikt eveneens over ingemaakte kasten.De badkamer tenslotte is voorzien van een ligbad en een dubbele lavabo.En verder:  Buiten bevindt zich nog een opvallend romantisch zonneterras. Het terras verschaft langs de berging ook toegang tot de woning. In de berging werd een afgesloten toilet geïnstalleerd. De hele woning oogt niet enkel mooi maar is bovendien supernetjes.Er is overal elektrische verwarming voorzien. Voor een bezoek of inlichtingen gsm Tel 0496 299 200 Show all Show less

Financial details

Price
€ 439.500
Cadastral income
€ 1075
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
4
Livable surface
140 m²
Attic
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of facades
4
Number of parking places (outdoor)
3
Total surface (m²)
819 m²
Buildable surface (m²)
140 m²
Specific primary energy consumption
556 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No, certificate does not comply
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/11/2019 11:05
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Drongen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!