LOADING...

Bungalow for sale in Westende (RAL53178) Online

From € 230.000
Get address Lombardsijdelaan 165
8434 Westende
Map
Immovlan reference: RAL53178
Seller's reference: 2085062

Bedroom(s)
2
Livable Surface
80 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze vakantiewoningen worden opgericht in de Lombardsijdelaan 165, op de grens van Westende en Lombardsijde. De tuin is zuid gericht, dus ideaal om te genieten van de zon.  Elke woning wordt BEN (bijna energie neutraal) gebouwd. Er werd gekozen om alle ruimtes op het gelijkvloers in te richten, geen schuine hellingen, geen lage plafonds maar 80m² bruikbare en vooral leefbare ruimte. Door hun ligging op de verbindings-as tussen Nieuwpoort en Oostende hebben ze alle troeven in handen. Gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en op een boogscheut van zee. Het project werd eind 2018 vergund en dient zich te meten aan de meest actuele normen qua brandveiligheid, isolatie, duurzaamheid, enz…Niettegenstaande de huidige vereisten voor vergunning een E-peil 40 voorzien, worden deze woningen BEN gebouwd en streven we naar een maximum E-peil E20.Bent u op zoek naar een investering of tweede verblijf aan de Belgische kust, dan is dit project zeker het bekijken waard!Deze woning bestaat uit de leefruimte met open geïnstalleerde keuken, de nachthal, twee slaapkamers, een badkamer en een berging. Elke woning heeft een privé tuin en parkeerplaats. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 230.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Livable surface
80 m²
Garage
No
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Orientation of the front facade
South
Number of facades
3
Total surface (m²)
205 m²
Buildable surface (m²)
80 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Extended area of residence
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/11/2020 06:09
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Westende ?
Receive an email as soon as there's a new property available!