Villa for sale Rojales

€ 210 625

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
015*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Villa in Ciudad Quesada – Costa Blanca. Op wat ruimere grondstukken worden nieuwe villa’s gebouwd. Er is keuze uit een moderne strakke stijl of een Spaans ontwerp. De villa kan gebouwd worden met 2, 3 of 4 slaapkamers en heeft ook meestal een privé zwembad. Op onze website zijn enkele voorbeelden geplaatst van de vrijstaande villa’s die er kunnen gebouwd worden. Er zijn standaard ontwerpen met een praktische indeling, maar deze kunnen worden aangepast en uitgebreid op verschillende manieren en in andere stijlen. Alle modellen worden geleverd met een keuze van afwerkingsmaterialen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw eigen stempel te plaatsen op uw droomwoning. Er is een selectie aan diverse percelen en locaties om uit te kiezen op het grondgebied van Ciudad Quesada. Dit is zonder twijfel een uitzonderlijke kans om uw eigen villa tegen een uiterst betaalbare prijs aan te kopen en te laten aanpassen aan uw eigen smaak. Qua locatie is het een goede keuze: een korte wandeling brengt u naar het populaire centrum van Quesada met een ruime keuze aan bars, restaurants, winkels, supermarkten en andere diensten. La Marquesa golfbaan en het waterpark zijn slechts een paar minuten rijden. Het Habaneras commercieel centrum in Torrevieja ligt op 10 minuten rijden. De luchthaven van Alicante is ongeveer 30-35 minuten rijden. Enkele woningen zijn reeds instapklaar. Andere worden gebouwd na contract.

Services

Financial Details

  • Price : € 210 625

Interior Description

  • Livable surface : 78 m²
  • Nr of bedrooms : 3

Kitchen And Bathrooms

  • Number of bathrooms : 2

Outdoor Description

  • Orientation : Not specified

Town Planning

  • Flooding area: Not communicated
  • And/Or: Not communicated
  • The property and/or its surroundings are protected.: Not communicated

Offered by real estate agency:

CENTURY 21 Groep Dobbelaere

Dorp 22
2820 Bonheiden

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 23/06/2018 01:00:00

Ask for the address

The proprietary did not wish to disclose the address publicly. To request it, please contact him, via the form (e-mail) or by phone.

Contact by phone
015*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields