Vacation house for sale Miramont-de-Guyenne

€ 318 000

Contact the seller

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required
fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Situatie

In Lot et Garonne, op 15 min. van Miramont de Guyenne, 30 min. van Duras, 45 min.van Bergerac, 130 km. van Bordeaux, in een prachtig glooiend landschap aan de rand van een klein dorpje.

Algemene beschrijving

Deze oude hoeve werd volledig gerestaureerd. Men komt binnen in het hoofdhuis via een prachtig overdekt terras met een indrukwekkend gebinte Het woongedeelte is ingericht als een grote loft ( 65 m² ) met salon, eetkamer en keuken in dezelfde ruimte, een slaapkamer en badkamer aan de ene zijde. Verder nog een reserve en bureeltje. In de zijvleugel van het huis zijn drie slaapkamers en twee badkamers die als gastenkamers gebruikt worden.

Aanpalend aan het huis staat een oude schuur, gerenoveerd in dezelfde stijl als het huis, met een nieuw dak. Daarin afgelsoten atelier van 65 m². Naast de schuur een grote hangar in goed staat van 450 m². Daarin twee ruimtes die gebruikt worden voor pension van huisdieren.

Het geheel staat op een terrein van 5, 2 ha met een natuurlijk meer en een kunstmatig meer van 4000 m3 dat gevoed wordt door regenwater ( drainage systeem ).

Op dit moment wordt het huis en de bijgebouwen gebruikt als gastenverblijf, pension voor huisdieren en het kweken van rood fruit ( frambozen, bramen, zwarte bessen ).

Indeling huis
Hoofdwoning 118 m²: loft met salon, eetkamer en kookeiland 65 m², slaapkamer 28 m², badkamer 15 m², inkom. Houtkachel en elektrische verwarming.
Gastenverblijf 79 m²: slaapkamer 17 m² met badkamer onsuite, eerste verdiep: twee slaapkamers met badkamer.
Oude stenen schuur 300 m² met atelier ( 65 m²)
Hangar 450 m²
Terrein: 5,2 ha met meer en 4000 m² in produktie
.
Mogelijkheden

Dit domein is ideaal om permanent te wonen in een rustige omgeving. De gebouwen kunnen gebruikt worden voor verschillende aktiviteiten. Het huis kan verder functioneren als gastenverblijf maar kan ook een mooie familiewoning zijn.

Services

Financial Details

  • Price : € 318 000

Interior Description

  • Number of rooms : 4

Outdoor Description

  • Number of facades : 4

Offered by real estate agency:

Briek Vastgoed

Torhoutstraat 11 A
8830 Gits

Contact the seller

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 22/01/2018 12:31:30

Subscribe to our newsletter

and receive each week the lastest immo news and advice.