Vacation house for sale Bergerac

€ 749 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
051*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Situatie
In Zuid-West Frankrijk, Dordogne, grens Lot et Garonne, Op 30 min. van Bergerac, op 10 min. van een oud stadje met winkels, cultuur, gastronomie, markt. Op 130 km. van Bordeaux.

Algemene beschrijving
Deze authentieke périgourdine met zijn bijgebouwen werd een twintigtal jaar terug volledig omgetoverd tot een domein met 3 gites en chambres d'hôtes. Met oog voor de détail en behoud voor de originele élementen is een prachtige geheel ontstaan waar mensen zich welkom voelen en van de rust en omgeving kunnen genieten.

Rondom een binnenkoer heeft men het hoofdgebouw en de drie gites. In het hoofdgebouw is de permanente woning. Een ruime leefruimte met salon met open haard, eetkamer en goed ingerichte keuken. Op het gelijkvloers een slaapkamer met badkamer. Op het eerstenverdiep, twee slaapkamers, elk met een badkamer. Aan de zijkant een barbecue en afgesloten overdekt terras.

De eerste gite is ingericht in de oude schuur, een inkomsthal, een ruime living met keuken en eetkamer, houtkachel en aanpalend overdekt terras. Op het gelijkvloers twee slaapkamers en een badkamer, op het eerste verdiep nog een slaapkamer met badkamer.

De tweede gite heeft een leefruimte met keuken en houtkachel, overdekt terras. Slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers en twee slaapkamers op het eerste verdiep.

De derde gite is gebouwd in de oude "Pigeonnier". Op het gelijkvloers een leefruimte met keuken en eetkamer, houtkachel. Aanpalend terras. Een slaapkamer op het gelijkvloers, op het eerste verdiep een slaapkamer en badkamer, en nog een kamer in de toren.

De mooie aangeplante tuin rond het huis is nu volwassen, een mooie oprijlaan, een parkeergelegenheid in de schaduw van de grote bomen. Een verwarmd zwembad, intiem gelegen maar met een prachtig zicht over de omgeving.

Indeling
Hoofwoning 176,5 m²: leefruimte met keuken en open haard 60 m² met aanpalend terrras met barbecue. Slaapkamer 18,5 m² met badkamer en dressing. Op het eerste verdiep: slaapkamer 19,5 met badkamer, slaapkamer 13,5 m² met badkamer. Veranda 36 m².
Gite 1 , 126 m²: Inkomsthal, leefruimte met keuken en houtkachel 54 m², slaapkamer 12 m², badkamer 6 m², slaapkamer 12 m². Op het eerste verdiep: slaapkamer 19 m² met badkamer.
Gite 2, 98,5 m²: Leefruimte met keuken en houtkachel 23 m² met overdekt terras. Slaapkamer 20 m², badkamer. Op het eerste verdiep: slaapkamer 13 m², slaapkamer 16 m²
Gite 3, 92 m²: leefruimte met keuken en houtkachel 28 m² met overdekt terras, slaapkamer 13 m². Eerste verdiep: badkamer. Tweede verdiep: slaapkamer 12,2 m²
Zwembad: 10m op 5 m met terras, verwarmd.
Terrein: 1ha 90are 15ca, met oprijlaan en hekken, gedeeltelijk bos, gedeeltelijk park rond het huis.
Mogelijkheden
Dit domein is ideaal om een toeristische aktiviteit verder te ontwikkelen. Er is een klantentbestand van jaren, men komt hier graag terug op vakantie. In de onmiddelijke nabijheid van bastides, de Dordogne behoud zijn aantrekkingskracht door zijn autenticiteit.

Services

Financial Details

  • Price : € 749 000

Interior Description

  • Number of rooms : 11
  • Livable surface : 493 m²

Amenities

  • Swimming pool : Yes

Offered by real estate agency:

Briek Vastgoed

Torhoutstraat 11 A
8830 Gits

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 21/02/2018 07:25:18