Undetermined property for sale Antwerp

€ 185 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
032*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Commercieel gelijkvloers ca 100 m² gelegen op een absolute toekomst ligging (slachthuis site). Het pand is gelegen op de hoek van de Korte en de Lange Slachterijstraats vlakbij alle belangrijke in- en uitvalswegen. Op wandelafstand van Park Spoor Noord, in een levendige buurt met tal van winkels, bars, scholen en openbaar vervoer.

Indeling:

Het gaat om een hoekpand waardoor men beschikt over een zeer ruime etalage. Via de voordeur komt men rechtstreeks terecht in het commerciële gedeelte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich nog een ruime berging alsook het sanitair. Verder beschikt het pand nog over een zeer ruime individuele kelder (45 m²). Tenslotte is er nog de mogelijkheid tot aankoop van een auto staanplaats aan 20.000 euro.

Bijzonderheden:

Individuele CV op aardgas, individuele nutsvoorzieningen, PVC ramen met dubbele beglazing, bouwjaar 2006. Ideaal voor eigen gebruik als investering !

Wg, Vg, Gdv, Vkr, Gvv.

Meer info op www.FIRSTIMMO.be

Services

Financial Details

  • Price : € 185 000
  • Cadastral income : € 1 892
  • Availability : On contract

Offered by real estate agency:

First Immo

Frankrijklei 156
2000 Antwerp

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 18/02/2018 00:28:01