Undetermined property for sale Antwerp

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
032*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Met trots stelt vooruitzicht het project SAND, als onderdeel van de REGATTA ontwikkeling, aan u voor. SAND telt drie bijna identieke woningen met telkens 3 slaapkamers. De woningen zijn ontworpen door AWG architecten, die ook de ander woningen binnen deze woningwijk voor hun rekening namen. Iedere woning is voorzien van een mooie tuin van om en bij de 60m², deze is voorzien een overdekte fietsenstalling met plaats voor 4 fietsen. De tuinen zijn toegankelijk via een fiets- en wandelwegel achteraan. SAND situeert zich in een autoluwe wijk en op wandelafstand van openbaar vervoer verbindingen die u in geen tijd naar de stad brengen. Een autostaanplaats is optioneel verkrijgbaar.
Binnen de REGATTA ontwikkeling zijn verschillende faciliteiten voorzien zoals een supermarkt, een apotheek enz. Ook aan recreatie ruimte is bij dit project geen te kort, dankzij het volledig aangelegde Galgenweelpark en het aangrenzende zeilmeer.
Wees er snel bij en ontdek deze top locatie midden in het groen. Voor meer informatie surf naar www.regatta.be of bel naar Tel

Services

Offered by promotor:

Vooruitzicht

Leopold De Waelplaats 26
2000 Antwerp

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Antwerpen (Lokaal kantoor)

Italiëlei 4 Bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Important: the federal office for cadaster only gives information regarding the cadaster of the property. Any other question should be posed through the online contact form, located at the upper right side of this page.

For more information see kadaster.be

Last updated at: 24/05/2018 01:30:00