Student flat for sale Antwerp

€ 129 000

Contact

  • Print
  • Add to favourites
  • Report fraud

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Volledig afgewerkte moderne studentenkamer gelegen op de 6de verdieping in het unieke wooncomplex ''Park Toren''. Deze residentie is gelegen pal aan de Artesis Plantijn Hogeschool en op wandelafstand van het trendy Eilandje en de belangrijkste Antwerpse campussen.
De studio bestaat uit een inkomhal, kitchenette (met oven, gootsteenelektrische kookplaat, ijskast en dampkap), ingerichte badkamer (met douche, lavabo, toilet en spiegelkast en een woonkamer). Het zeer ruim privatief terras is dé troef van deze residentie. Het uitzicht op de stad vanop het terras -en vanuit de woonkamer- is uniek.
Bewoonbare oppervlakte +/- 30 m² + 18 m² terras. Investeren in huisvesting in de nabijheid van een campus is uw garantie op een continue afzetmarkt en als bonus hebben we de komst van het nieuwe ziekenhuis ZNA. De stagiairs en internisten kunnen ook als toekomstige huurders beschouwd worden. Prijs is exclusief BTW en notariskosten. Staanplaatsen beschikbaar. EPB dossier in opmaak.
Voor meer info of een vrijblijvende afspraak tel Tel of mail naar Contact.

Troeven:
- Nieuwbouw
- Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
- Terras mét uitzonderlijk uitzicht
- Videofoon
- Veel lichtinval

Offered by real estate agency:

Wellimmo

Tavernierkaai 2/29
2000 Antwerp

Contact

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Antwerpen (Lokaal kantoor)

Italiëlei 4 Bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Important: the federal office for cadaster only gives information regarding the cadaster of the property. Any other question should be posed through the online contact form, located at the upper right side of this page.

For more information see kadaster.be

Last updated at: 22/11/2017 03:00:01