Office space for sale Oostburg

€ 279 500

Contact

 • Flexible Space
 • ?   KWh/year
 • Print
 • Add to favourites
 • Report fraud

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Vrijstaande kantoorruimte gelegen aan de rand van het industrieterrein van Oostburg. Dit object is gebouwd in het jaar 2001 en heeft uitzicht op het polderlandschap van West Zeeuws-Vlaanderen en gelegen op 1.352 m² grond. Het heeft een goede bereikbaarheid, representatieve uitstraling en functioneel in te delen ruimtes. Het beschikt over een ruim bemeten afsluitbaar buitenterrein met 10 parkeerplaatsen.

Men betreedt de centrale hal in de zijgevel van het gebouw, deze ruime hal met meterkast en trapopgang geeft de toegang tot de ingedeelde kantoorruimtes. Op de begane grond is dit één grote open ruimte (± 105 m²), die tevens is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Verder is er op deze verdieping een toiletgroep, en bergruimte aanwezig waarin de C.V. ketel hangt.

Op de eerste verdieping betreedt men de overloop die aansluitend is op de twee ingedeelde kantoorruimtes (± 60 en ± 45 m² groot). Verder is er op deze verdieping ook een toiletgroep en een eenvoudig keukenblok aanwezig.

Het gehele gebouw is opgebouwd in een betonnen constructie met traditioneel metselwerk met spouwmuren. Het heeft hardhouten kozijnen met dubbelglas, en is volledig geïsoleerd. Het is grotendeels voorzien van stoffen vloerbedekking en gedeeltelijk vinyl, de sanitaire ruimtes zijn gelegd met tegels. De plafonds zijn vervaardigd uit systeem elementen waarin tl-verlichting is opgehangen. Het gehele gebouw heeft grote raampartijen voor veel natuurlijke lichtinval voor een aangenaam verblijf. Alsook heeft het een alarminstallatie voor een goede beveiliging van het gebouw.

Het industrieterrein van Oostburg is een centraal verzamelgebied van West Zeeuws-Vlaanderen voor verschillende soorten bedrijfsvoering, zoals constructie, motorvoertuigen, maatschappelijk enz., de ontsluiting en bereikbaarheid van het gebied is goed. Middels de nationale wegen de N253 en de N61 is ontsluiting naar Zeeuws-Vlaanderen en het zuiden van Nederland voorzien. Ook is middels de N253 de Belgische N49 en E34 bereikbaar voor ontsluiting richting België en het zuiden van Nederland.

De bestemming laat een veelzijdigheid aan functies toe, ook bestaat er de mogelijkheid tot het uitbreiden van de bestaande bebouwing.

Het object wordt te koop aangeboden met een vraagprijs van € 279.500,- K.K.

Ook wordt het te huur aangeboden bestaande uit meerdere mogelijkheden die bij verschillende wensen kan aansluiten, namelijk de volgende:
Huurprijs gehele object : € 1.950,-
Huurprijs begane grond verdieping (105 m²) : € 1.000,-
Huurprijs eerste verdieping (gedeeltelijk, ± 60 m²) : € 500,-
Huurprijs eerste verdieping (gedeeltelijk, ± 45 m²) : € 450,-

Financial Details

 • Price : € 279 500
 • Availability : On contract

Building Description

 • Total surface : 270 m²
 • Flexible space : Yes

Activity Description

 • Industry : Office space

Town Planning

 • Construction year : 2000
 • Planning permission : Yes
 • The property and/or its surroundings are protected. : No

Offered by real estate agency:

Zwin Regio Makelardij

Driehoeksplein 11
8300 Knokke-Heist

Contact

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information