House for sale in Manilva Online

Get address
29691 Manilva
Immovlan reference: RAH34933
Agency reference: 3239135

Bedroom(s)
3
Livable Surface
137 m²
Bathroom(s)
3

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

47 rijwoningen in een unieke residentie met uitzichten op de Middellandse zee, de haven van Sotogrande en Gibraltar. De meeste huizen genieten van een tuin en andere huizen van een groot dakterras. Gelegen aan Bahia de las Rocas, een paar minuten verwijderd van het bekende Sotogrande met zijn luxe jachthaven, Gibraltar en het meer sportievere Tarifa zijn maar op 25 minuten rijden verwijderd. Deze woningen zijn uitstekend gepositioneerd om perfect te kunnen genieten van de luxe levensstijl aan de Costa del Sol.Deze residentie is bewaakt, volledig omheind en gelegen in een exclusief luxe complex. Het perceel waar deze woningen op gebouwd worden is verhoogd zodoende elke woning verzekerd is van panoramisch zeezicht. De hedendaagse woningen passen mooi in de natuurlijke omgeving, genieten van zuidelijke oriëntatie en liggen op een paar minuten van het strand.Deze luxe drie en vier slaapkamer woningen hebben op het gelijkvloers een open plan zit- en eetkamer, volledig ingerichte keuken met apparaten, berging/wasruimte en aparte gastentoilet. De tuin is toegankelijk via de grote schuifdeuren waar men kan genieten van het mooie uitzicht. Op de eerste verdieping heeft men 3 slaapkamers, waarvan de master slaapkamer een en-suite badkamer heeft. Op de bovenste verdieping hebben de 4 slaapkamer woningen additioneel een slaapkamer met badkamer en terras, de 3 slaapkamer woningen genieten van een groot dakterras. Show all Show less

Financial details

Price
€ 280.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
0
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Livable surface
137 m²
Furnished
No
Cellar
No
Attic
No
Veranda
No
Wash room
No
Bike storage
No
Garage
No
Number of bathrooms
3
Orientation of the front facade
Not specified
Number of facades
4
Garden
No
Swimming pool
No
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Postal code 29691 not found
Last modification: 25/04/2018 06:00

Contact the seller

By email
Your message has been sent

Offered by Livitas

Contact
By continuing your visit to our site, you accept the installation and use of cookies on your computer, including for promotional and / or advertising, in accordance with our policy of protecting your privacy. More info here.