House for sale Manilva

€ 280 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
036*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

47 rijwoningen in een unieke residentie met uitzichten op de Middellandse zee, de haven van Sotogrande en Gibraltar. De meeste huizen genieten van een tuin en andere huizen van een groot dakterras. Gelegen aan Bahia de las Rocas, een paar minuten verwijderd van het bekende Sotogrande met zijn luxe jachthaven, Gibraltar en het meer sportievere Tarifa zijn maar op 25 minuten rijden verwijderd. Deze woningen zijn uitstekend gepositioneerd om perfect te kunnen genieten van de luxe levensstijl aan de Costa del Sol.Deze residentie is bewaakt, volledig omheind en gelegen in een exclusief luxe complex. Het perceel waar deze woningen op gebouwd worden is verhoogd zodoende elke woning verzekerd is van panoramisch zeezicht. De hedendaagse woningen passen mooi in de natuurlijke omgeving, genieten van zuidelijke oriëntatie en liggen op een paar minuten van het strand.Deze luxe drie en vier slaapkamer woningen hebben op het gelijkvloers een open plan zit- en eetkamer, volledig ingerichte keuken met apparaten, berging/wasruimte en aparte gastentoilet. De tuin is toegankelijk via de grote schuifdeuren waar men kan genieten van het mooie uitzicht. Op de eerste verdieping heeft men 3 slaapkamers, waarvan de master slaapkamer een en-suite badkamer heeft. Op de bovenste verdieping hebben de 4 slaapkamer woningen additioneel een slaapkamer met badkamer en terras, de 3 slaapkamer woningen genieten van een groot dakterras.

Services

Financial Details

  • Price : € 280 000
  • Availability : On contract

Interior Description

  • Livable surface : 137 m²
  • Nr of bedrooms : 3

Kitchen And Bathrooms

  • Number of bathrooms : 3

Outdoor Description

  • Number of facades : 4
  • Orientation : Not specified

Town Planning

  • Flooding area: No flooding area
  • And/Or: Not communicated
  • The property and/or its surroundings are protected.: Not communicated

Offered by real estate agency:

Livitas

Lambrechtshoekenlaan 180
2170 Merksem

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 26/04/2018 00:59:59

Ask for the address

The proprietary did not wish to disclose the address publicly. To request it, please contact him, via the form (e-mail) or by phone.

Contact by phone
036*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields