House for sale Zandhoven

€ 3 950 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
032*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Dit prachtig, in het groen gelegen, hippisch complex is vlot bereikbaar via de E34 (Antwerpen - Eindhoven) en de E313 (Antwerpen - Luik).

Het bestaat uit maar liefst 3 volwaardige woningen, een prachtige Nederlandse molen, een binnenpiste (20m x 40m), 2 buitenpistes (35m x 55m en 55m x 115m), 34 stallen waarvan 2 veulenboxen, 3 wasplaatsen, 2 solaria, een overdekte stapmolen, een overdekte longeercirkel, een hengstenpaddock en ca. 9ha weiland.

De wooneenheden:
Bij de eerste woning vindt men op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte voorzien van een open haard en een opkamer die momenteel gebruikt wordt als bibliotheek, een prachtige keuken voorzien van veel lichtinval omdat een deel van het schuin dak uit glas bestaat, een ruim bureau, een eerste slaapkamer, een bergruimte en de masterbedroom met badkamer (dubbele wastafel, douche en ligbad) en dressing (gesloten kasten).
Op de eerste verdieping vinden we een tweede leefruimte, 3 slaapkamers en een badkamer. Deze woning beschikt tevens over een prachtige tuin met terras waarop men heerlijk kan genieten van het zicht op de molen en de paarden.

De tweede, zeer idyllisch en in het groen gelegen, woonst bestaat uit een leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een bureau/slaapkamer en een slaapkamer met badkamer.

De derde woning werd gebouwd in een gedeelte van de stal. In deze woning vindt men op het gelijkvloers een ruime leefruimte, een volledig uitgeruste en zeer gezellige keuken en de masterbedroom met badkamer. Op de eerste verdieping vinden we nog een bureau/slaapkamer, een badkamer en 3 extra slaapkamers.

De paardenaccommodatie:
De binnenpiste (20m x 40m) op geopad is voorzien van een sproeisysteem. Verder vindt men in dit gebouw nog een aantal stallen, een wasplaats voorzien van een solarium en een zadelkamer. Tegenover deze stallen is er nog een extra overdekte wasplaats waar 2 paarden kunnen staan. In het tweede stallengebouw, tegenover de binnenpiste, zijn er naast de gewone stallen 2 grote veulenboxen. In het derde stallengebouw vindt men naast de boxen nog een wasplaats en een aparte box met daarboven een solarium, een zadelkamer en een klein keukentje voor het personeel. Verder vinden we op de eigendom nog een overdekte stapmolen en een hengstenpaddock omringd door bomen en planten. Er zijn 2 gedraineerde buitenpistes, beide voorzien van een sproeisysteem, met de afmetingen 35m x 55m en 55m x 115m. Achteraan staat er een tent. Deze wordt momenteel gebruikt voor opslag van hooi en stro en voor het longeren van de paarden bij slecht weer. De weilanden voorzien van schuilhokken en houten omheining rondom het complex maken deze prachtige paardeneigendom compleet!

Services

Financial Details

  • Price : € 3 950 000

Outdoor Description

  • Number of facades : 2
  • Orientation : Not specified

Town Planning

  • Planning permission : Yes
  • Urbanism affectation: Agricultural zone
  • Flooding area: Actual flooding area.
  • And/Or: Not communicated
  • The property and/or its surroundings are protected.: No

Certificates And Compliance

  • EPC/PEB reference : 1863079
  • Specific primary energy consumption : 493 kWh/m²/year

Offered by real estate agency:

ImmoFluisteraar bvba

Aarschotsesteenweg 201
2500 Lier

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Zandhoven (Lokaal kantoor)

Italiëlei 4 Bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/61550 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/97757
meow.antenne.105@minfin.fed.be

Important: the federal office for cadaster only gives information regarding the cadaster of the property. Any other question should be posed through the online contact form, located at the upper right side of this page.

For more information see kadaster.be

Last updated at: 19/04/2018 01:30:00

Ask for the address

The proprietary did not wish to disclose the address publicly. To request it, please contact him, via the form (e-mail) or by phone.

Contact by phone
032*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields