House for sale in Altea Online

Get address Calle Navarro Ramon 8
03590 Altea
Immovlan reference: VAG42885
Agency reference: 3186683

Bedroom(s)
4
Livable Surface
424 m²
Bathroom(s)
4

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In San Chuchim op één van de laatste bouwpercelen vlakbij het oude centrum, slechts 7 minuten lopen naar het pittoreske kerkplein van Casco Antiguo (oude stadscentrum) vindt u deze ongelooflijke Stadsvilla op een driehoekig perceel van 827 m² waarvan 424 m² bewoonbare oppervlakte2 gebouwd en verdeeld over 3 verdiepingen. Deze moderne hedendaagse, stijlvolle en omheinde Stadsvilla is ontworpen door de bekende Spaanse architect Jose Resina López van Arquiforma Architecture en wordt gebouwd volgens het "Premium Villas" systeem. Op straatniveau ligt de onderste verdieping van 213 m²en is momenteel voorzien als gast-appartement, verdeeld in een woon- / eetkamer en kitchenette, slaapkamer met inbouwkast, badkamer met douche en toilet, wijnkelder, technische opslagruimte en de ruime afgesloten garage voor 3 auto’s. In de hal vindt u de trappen en een lift die u naar de begane grond leidt. Via de veranda, trap of per lift komt u op de begane grond de centrale hal binnen waar u de ruime woon- /eetkamer, het gastentoilet en de driehoekig gevormde keuken vindt. Rondom de woonkamer en de keuken vindt u overdekte terrassen in totaal van 40 m². Het mooi gevormde zwembad van 12 x 3,5 m met een jet-streamer, externe douche en een onoverdekte terras van 22 m² met volledige privacy maakt de begane grond van 170 m² compleet. Op de 1e verdieping vindt u 3 slaapkamers, hoofdslaapkamer met inbouwkast met badkamer en suite, met douche en toilet, vanaf het privéterras heeft u een prachtig uitzicht naar het oude stadscentrum en de zee, 2 gasten-slaapkamers met inbouwkasten delen een toilet met douche. De hal voltooit de 1e verdieping van 120 m². Afwerkingen kunnen naar wens en budget. Buitenramen van het type “Climalit”, witte design binnendeuren, alarm, inbouwkasten, elektrische alu/pvc luiken, witte keuken met Miele apparatuur, marmeren keukenblad, luchtverfrisser systeem, glasvezelkabel internetverbinding. Binnen- en buitenledverlichting.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 965.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
0
Availability
On contract
Number of bedrooms
4
Livable surface
424 m²
Furnished
No
Cellar
No
Attic
No
Veranda
No
Wash room
No
Bike storage
No
Garage
No
Number of bathrooms
4
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Orientation of the front facade
Not specified
Number of facades
4
Garden
No
Swimming pool
Yes
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Postal code 03590 not found
Last modification: 23/01/2018 12:04

Contact the seller

By email
Your message has been sent
Contact
By continuing your visit to our site, you accept the installation and use of cookies on your computer, including for promotional and / or advertising, in accordance with our policy of protecting your privacy. More info here.