Flat for sale in Bellême Online

Get address Les Sablons
61130 Bellême
Immovlan reference: RAH07884
Agency reference: 1379209

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Investeer en koop het best bewaarde geheim van Normandië, Bellême… in het hartje natuur van de Perche-streek bevindt zich op een heuveltop, een paradijs van instapklare appartementen en villa's in typische Percheron-stijl omringd door prachtige wouden.
Het project is een ware droom voor beoefenaars van de golfsport en/of liefhebbers van de natuur en rust. Vertroeven op een Golf terrein van 70ha groot, geen golfer geen probleem u bent op korte nabijheid van een tennisveld, een verwarmd zwembad en een manège en dit allemaal in de prachtige natuur van la Haute Normandie. Het domein is maar 1 km van het dorp Bellême waar u winkels en supermarkten terugvindt. U kunt deze panden als vaste woning of tweede verblijf kopen, ook een investering onder de vorm van een leaseback-formule biedt u de nodige opportuniteiten (rendement van 4.2% + tal van extra voordelen! ). Leuk om te weten!: Bellême ligt op 55 km van Le Mans, op 160 km van Parijs, op ongeveer 5 uurtjes rijden van West Vlaanderen. Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen!

Financial details

Price
€ 45.000
VAT regime
No

Services

Currently leased
No
Build Year
0
Furnished
Yes
Cellar
No
Attic
No
Veranda
No
Wash room
No
Bike storage
No
Garage
No
Elevator
No
Orientation of the front facade
Not specified
Garden
No
Terrace
No
EPC/PEB reference
NVT
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Area info not available
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Postal code 61130 not found
Last modification: 28/03/2018 01:14

Contact the seller

By email
Your message has been sent

Offered by CENTURY 21 Abricasa

Contact
By continuing your visit to our site, you accept the installation and use of cookies on your computer, including for promotional and / or advertising, in accordance with our policy of protecting your privacy. More info here.