Flat for sale Cadzand-Bad

Contact the seller

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required
fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Residentie "THE DUNES" heeft zijn naam niet gestolen integendeel, direct achter de DUINEN op een steenworp van de ZEE en het STRAND is deze prachtige residentie gelegen. Dit gebouw opgetrokken in Cottagestijl telt 13 luxueuze nieuwbouwappartementen, de bouwwerken zitten momenteel in de afwerkingsfase. Het gebouw is voorzien van een ondergrondse verdieping waar u auto's, fietsen, enz heel confortabel kwijt kunt, om maar even iets te zeggen: het hellingsvlak om naar de ondergrondse parkeergarage te rijden is voorzien van verwarming om in winterse omstandigheden de veiligheid te kunnen garanderen.

In de parkeergarage is er een parkeerplaats per appartement voorzien.U Heeft de keuze van welke garage u bij uw appartement neemt (de kostprijs van de garage is afhankelijk van uw keuze). Een tweede parkeerplaats bijkopen is mogelijk. Tevens is er een fietsenstalling en heeft elk appartement een privéberging (fietsenstalling en privéberging zijn in de prijs inbegrepen).

De appartementen hebben de volgende indeling: een inkomhal met plaats voor vestiairekast, een ruime living met half open keuken, 1 of 2 luxe badkamers (1ste ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en 2de toilet. Afhankelijk van de afmetingen van het appartement is er een 2de badkamer met douche en wastafel), 2 slaapkamers, een toilet, een berging (aansluitingen voor wasmachine/droger), een mooi gelegen ruim balkon of terras en een berging (op het gelijkvloers of op de ondergrondse verdieping).

EEN AANTAL TROEVEN VOOR U OP EEN RIJTJE: de ligging (zee/strand/duinen), het doordacht totaalconcept, de hoge afwerkingsgraad, functionele indeling met heel veel lichtinvaL en zeker de prijskwaliteit niet te vergeten (maak bijvoorbeeld maar even kort de vergelijking met de belgische markt net over de grens in Knokke).

De afmetingen en indelingen varieren per appartementen. Wij beschikken bij ons op kantoor over op maat gemaakte brochures per appartement. U kan daar ondermeer volgende zaken in terugvinden: technische plannen (elektriciteit), plattegrond van het appartement met afmetingen, een technische omschrijving van de gebruikte materialen, aanzichten van het gebouw, detail informatie over keuken, badkamer, vloeren en schrijnwerk(binnen) + de keuzemogelijkheden.

MEER INFO EN BEZOEKEN? CONTACTEER BERT (0496/33.24.56)

Services

Interior Description

 • Number of rooms : 13
 • Nr of bedrooms : 2

Kitchen And Bathrooms

 • Kitchen equipment : Super equipped
 • Number of bathrooms : 2
 • Number of showers : 1
 • Number of toilets : 2

Outdoor Description

 • Number of facades : 4
 • Orientation : West

Town Planning

 • Construction year : 2012
 • Planning permission : Yes
 • The property and/or its surroundings are protected. : Not communicated

Offered by real estate agency:

Certes - Immo Van De Woestijne

Molenstraat 28
9900 Eeklo

Contact the seller

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 18/01/2018 08:45:09

Subscribe to our newsletter

and receive each week the lastest immo news and advice.