Flat for sale Orihuela

€ 156 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
015*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

2 slaapkamer Appartement in Villamartin, Orihuela Costa – Costa Blanca. Dit project biedt nieuwe luxe appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. Er zijn diverse lay outs. Er komen twee aparte gebouwen. Gebouw A heeft appartementen op het gelijkvloers en op de drie bovenliggende verdiepingen. Gebouw B heeft een gelijkvloers en een eerste verdieping. De terrassen zijn zeer ruim en zijn zuid- en westgericht, zodat er zon is vanaf de middaguren tot de avond valt. Vanaf de 2de en de 3de verdieping is er zeer mooi zeezicht en een prachtig uitzicht over de streek. De eigenaars/bewoners hebben 2 panoramische liften ter beschikking die gaan tot op het 460 m2 daksolarium. Daar is er 180° zeezicht, gaande vanaf de stad Alicante in het noorden tot de Mar Menor en La Manga in het zuiden. Ook het bergachtige landschap naar het binnenland toe is er te bewonderen. Dit solarium zal ten volle kunnen benut worden: als chill out ruimte, om te genieten van een hapje en een drankje, om een zonnig kleurtje te krijgen, enz. Iedere eigenaar heeft er de beschikking over een privé opbergruimte die groot genoeg is om ligbedden en een koelkastje te plaatsen. Speciale aandacht werd besteed aan de isolatie van de vloer van het dakterras, zodat er geen enkel geluid binnendringt in de appartementen op de derde verdieping. Gemeenschappelijk zal er ook het volgende voorzien worden: een jacuzzi, douches, een schaduwpergola en een keukenaanrecht met wastafel zodat de borden en glazen ter plaatse kunnen afgewassen en opgeborgen worden. Dit dakterras wordt een favoriete plaats om te genieten van het heerlijke klimaat en van het uitzicht van 180°! Na ongeveer 15 minuten wandelen zijn er heel wat restaurants, cafeetjes, banken, winkels en supermarkten, o.a. in het gekende Villamartin Plaza. Na 4 km bereikt u het grote Zenia Boulevard shopping center. Ook de snelweg AP-7 is vlakbij gelegen. Het strand van La Zenia is ongeveer 5 km ver. Ook vele andere stranden zijn daar vlakbij gelegen. De golfbaan van Villamartin is slechts 5 minuten rijden. Vijf andere golfbanen liggen tussen 7 en 20 minuten rijden. San Javier (Murcia) luchthaven is nauwelijks 20 minuten rijden; Alicante luchthaven is 50 minuten rijden. Instapklaar. 3slaapkamer appartementen beschikbaar voor de prijs vanaf 182.000 euro.

Services

Financial Details

  • Price : € 156 000

Interior Description

  • Livable surface : 70 m²
  • Nr of bedrooms : 2

Kitchen And Bathrooms

  • Number of bathrooms : 2

Outdoor Description

  • Orientation : Not specified

Town Planning

  • Flooding area: Not communicated
  • And/Or: Not communicated
  • The property and/or its surroundings are protected.: Not communicated

Offered by real estate agency:

CENTURY 21 Groep Dobbelaere

Dorp 22
2820 Bonheiden

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 21/05/2018 01:00:00

Ask for the address

The proprietary did not wish to disclose the address publicly. To request it, please contact him, via the form (e-mail) or by phone.

Contact by phone
015*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields