Farming site for sale Undetermined city

€ 459 500

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
0032(0)50*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Zoekt u een vrijstaande woning, op een rustig plekje met een enorm perceeloppervlakte? En daarnaast wenst u een permanent vakantiegevoel en vooral veel buiten te leven? Deze charmante woning uit jaar 1800 biedt veel en misschien nog meer dan u had kunnen wensen!

Deze woning staat op een indrukwekkend perceel van maar liefst 10.028m² met diverse terras mogelijkheden, een bostuin en een schitterend vrij uitzicht op de omgeving. Uiteraard kunt u hier de hele dag van een plekje in de zon of schaduw genieten. Tevens beschikt het perceel over een weide. De weide is ideaal geschikt voor het houden van paarden. Daarbij is er een ruime schuur aanwezig met twee paardenboxen en voldoende opslagruimte voor eventuele gereedschappen.

In 2012 zijn de huidige eigenaren gestart met het renoveren van de woning. De woning is vergroot en zowel het dak, de ramen, de verwarming en de isolatie is vernieuwd. De eerste stappen zijn gezet om van deze woning een heerlijk woonhuis te maken. Kortom u kunt het huis nog geheel naar eigen smaak en inzicht afwerken.

Eiland 21 in Sint Kruis is gelegen aan op de grens tussen Nederland en België. Voor gezelligheid en vertier fietst u door het knusse Sint Margriete naar de bekende plaatsen Watervliet en Sint Lauriens. In Sint Lauriens vindt u gezellige restaurants, terrassen en uitgebreide voorzieningen. Sint Lauriens is op slechts 8 autominuten van de woning verwijderd.

Entree middels een fraaie hal voorzien van meterkast en toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar het terras. Aan de andere kant van de hal is de slaapkamer en aangrenzende badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur, hiernaast is er mogelijkheid voor het creëren van een eventuele bijkeuken (vergunningsvrij).

Middels de entree aan de achterzijde is de kelder te bereiken en de trapopgang naar de eerste verdieping. De eerste verdieping geeft mogelijkheid voor nog 4 slaapkamers. Tevens zijn de aansluitingen aanwezig, voor een eventuele twee badkamer.

Geïnteresseerd? We vergezellen u graag tijdens een bezichtiging. Meer informatie: Tel of Contact.

Services

Financial Details

  • Price : € 459 500

Building Description

  • Total surface : 10 028 m²

Town Planning

  • Construction year : 1800
  • Urbanism affectation: Area info not available
  • Flooding area: No flooding area
  • And/Or: Not communicated
  • The property and/or its surroundings are protected.: No

Offered by real estate agency:

Zwin Regio Makelardij

Driehoeksplein 11
8300 Knokke-Heist

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 25/02/2018 14:44:46