Duplex for sale Undetermined city

€ 177 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
015*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Duplexwoning / rijwoning in La Cañada, San Miguel de Salinas – Costa Blanca. Deze residentie biedt instapklare woningen aan gelegen in de gemeente San Miguel de Salinas. Het is een afgesloten en omheinde residentie. Keuze uit woningen met 2 of met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een extra toilet. Ruime terrassen tot 53 m2! De woningen zijn opgetrokken in Spaanse stijl; binnen zijn ze modern en eigentijds en prachtig afgewerkt met de mooiste materialen. Ze liggen rondom het grote tropische zwembad en de tuinen die het centrale punt vormen in deze residentie. De keukentoestellen en meubelen zijn inbegrepen bij een aantal woningen. In de kelderverdieping van de woning is er een garage, bergruimte en de trap naar het gelijkvloers. Diverse golfbanen liggen in de omgeving en na 10 minuten rijden bent u op één van de heerlijke zandstranden uit de regio. In de omgeving van de residentie bevindt zich het beschermde natuurgebied van La Mata met het zoutmeer alsook het roze zoutmeer van Torrevieja. De Sierra Escalona, één van de belangrijkste Nationale Parken van de Valenciaanse Gemeenschap, met 150.000 m2 dennenwoud is vlakbij gelegen. Daar heeft u op 160 m boven zeeniveau een prachtig panoramisch zicht op de zee en de zoutmeren. Instapklaar.   3slaapkamer woningen beschikbaar voor de prijs vanaf 236.000 euro.

Services

Financial Details

  • Price : € 177 000

Interior Description

  • Livable surface : 85 m²
  • Nr of bedrooms : 2

Kitchen And Bathrooms

  • Number of bathrooms : 2

Outdoor Description

  • Orientation : Not specified

Town Planning

  • Flooding area: Not communicated
  • And/Or: Not communicated
  • The property and/or its surroundings are protected.: Not communicated

Offered by real estate agency:

CENTURY 21 Groep Dobbelaere

Dorp 22
2820 Bonheiden

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 26/02/2018 00:06:24

Ask for the address

The proprietary did not wish to disclose the address publicly. To request it, please contact him, via the form (e-mail) or by phone.

Contact by phone
015*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields