Development site for sale Sluis

€ 1 495 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
056*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Een groen eiland… en dit alleen voor u! Dat is in één lijn de samenvatting van het mooiste bouwperceel dat West-Zeeuws Vlaanderen u vandaag te bieden heeft, net ten zuiden van Sluis en ca. 10 minuutjes van Knokke. Gelegen langs de oude Zwingeul, genaamd de Stierskreek, is het perceel (van ca. 5 hectare groot), geheel gelegen aan het water over een lengte van circa 300 meter. Een brede natuurlijke watergang gelegen op de zuidelijke kant van uw woonkavel. 's Morgens ziet u de zon in het Oosten opkomen, welke de gehele dag over het water op de zuidgevel staat en 's avonds ondergaat boven het water in het westen. Tijdens de vergunningsaanvraag is tijd noch moeite gespaard om het bouwblok op het perceel te verplaatsen naar het meer centrale gedeelte van het perceel. Hierdoor kunt u een woning bouwen met een unieke "Zuid West Oriëntatie". In de winter kijkt u over de wuivende rietkraag langs de kreek, in de zomer kunt u op uw eigen vergunde aanlegsteiger genieten van een glas bij de ondergaande zon. De oever is reeds geheel aangelegd met een natuurlijk karakter. Uw perceel loopt naadloos over in het water. Dit zorgt voor een prachtig zicht vanuit uw woning. Het perceel is vergund met een omzoming van groen, een eigen boomgaard, ca. vier hectare weiland rond uw woning en daardoor zit u op ruime afstand van de openbare weg die uw perceel ontsluit. Aan de noordzijde heeft u een uitzonderlijk zicht op de gerestaureerde "Kruisschans" die als oude vesting uit de tijd van "Maurits" waakt over uw "woongebied". In de vergunning is voorzien in het bouwen van een exclusief landgoed met een groot landhuis met een uitzonderlijk volume van ca. 1750 m³ (excl. onderkeldering) die grotendeels onderkelderd mag worden indien u dat wenst. Vier slaapkamers, dressing, sauna, 3 badkamers en een royale leefruimte op het gelijkvloers met veel glas zijn ontworpen om u optimaal te laten genieten van het omliggende landschap. Daarenboven mag u een schuur met paardenstallen, parking voor oldtimers, binnenzwembad realiseren met een opp. van 500m².
EXTRA: het aanleggen van een zwembad is vergunning vrij mogelijk.(alle procedures zijn afgerond, u kunt onmiddellijk starten met de bouwwerken)

Services

Financial Details

  • Price : € 1 495 000

Land Description

  • Total surface : 47 420 m²

Town Planning

  • Construction year : 2017
  • Planning permission : Yes
  • The property and/or its surroundings are protected.: Not communicated

Offered by real estate agency:

Found & Baker

Hendrik Consciencelaan 70
8000 Brugge

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 17/03/2018 06:20:11