Commerce building for sale Dilsen-Stokkem

€ 194 000

Contact

 • Print
 • Add to favourites
 • Report fraud

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

MOOI GELIJKVLOERSE ASSISTENTIEWONING (nr. AW 0.01) VAN 90,30M² + 5,20M² TERRAS MET 2 SLAAPKAMERS IN RESIDENTIE "POORT VAN DILSEN"HET PROJECT"Poort van Dilsen" wordt een vernieuwend woonproject op een bijzondere plek. Dit nieuwe projectomvat 44 assistentiewoningen. Afhankelijk van het type, hebben ze een oppervlakte van 73m² tot 109m² met keuze uit 1 of 2 slaapkamers.De woningen zijn als individuele units geschakeld rond een centraal binnenplein en bereikbaar via de buitenpasserelles. Elke woning heeft zo zijn eigenheid. Een inpandig terras zal steeds voor de nodige privacy zorgen en optreden als overgang tusen publiek en privé.Zowel de bewoners als de bezoekers hebben vlotte toegang tot de ondergrondse parkeergarage van waaruit elke woning bereikt kan worden. Er worden ruimte staanplaatsen voorzien voor auto's, elektrische fietsen en ook scootmobiels.Het omsloten binnenplein op de garage is toegankelijk voor het plaatselijke fiets- en voetverkeer, de zorgverleners en hulpdiensten.VIRTUEEL BEZOEKBezoek het project via volgende link reeds virtueel: https://viewer.around.media/?id=MCGZ2LIGGINGOp het kruispunt van de Rijksweg en de Europalaan stond het vroegere Cultureel Centrum "De Kul". Dit dateerde van begin 1970. Het was het eerste Cultureel Centrum in Vlaanderen. Het gebouw werd onlangs gesloten waardoor de site een nieuwe bestemming kon krijgen. Het centrum van Dilsen met alle voorzieningen ligt pal achter het project.DE SLIMME APPIn de Poort van Dilsen maken we het leven graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom wordt de SmartAssist, een digitale applicatie, voorzien in elke woning.SmartAssist biedt u een handig overzicht van alles wat met uw gezondheid te maken heeft: aan de hand van een medicatieschema weet u wanneer u welk pilletje moet innemen en uw persoonlijk zorgboekje toont wanneer welke medische zorg werd gepland.En als u daarin toestemt, krijgen uw kinderen of zelfs uw arts ook toegang tot deze informatie. In de nabije toekomst zal het bovendien mogelijk zijn om uw hartritme of bloeddruk te monitoren via SmartAssist.Maar dat is niet alles. De app is ook een venster naar de buitenwereld: nieuws op maat, data van evenementen of bewonersactiviteiten in de buurt en handige weetjes zijn maar een greep uit het aanbod van informatie. Via een link kunt u foto's van uw kleinkinderen bekijken op uw tablet.

Financial Details

 • Price : € 194 000
 • Availability : On contract

Building Description

 • Terrace : Yes

Activity Description

 • Industry : Commerce building

Town Planning

 • Planning permission : Yes
 • Flooding area : No flooding area
 • And/Or : Not communicated
 • The property and/or its surroundings are protected. : Not communicated

Offered by real estate agency:

N78 Vastgoed

Rijksweg 235
3650 Dilsen

Contact

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Cadastre Limburg (Extraits officiels) Direction régionale

Voorstraat 43, bus 20
3500 Hasselt
Tel 0257 619 00
Fax
meow.dienst.uit.limburg@minfin.fed.be

Cadastre Dilsen-Stokkem (Bureau local)

Binnenhof(M) 4
3630 Maasmechelen
Tel 0257/84150 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96174
meow.antenne.704@minfin.fed.be

Important: the federal office for cadaster only gives information regarding the cadaster of the property. Any other question should be posed through the online contact form, located at the upper right side of this page.

For more information see kadaster.be

Last updated at: 24/09/2017 02:00:00