Business surface for sale Eede

€ 355 000

Contact the seller

Contact the seller

Contact by phone
050*******

Contact by e-mail

iPutting your phone number will greatly help the contact. It will not be used for any other means.

Send

* Required fields

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text

Complex van bedrijfsruimtes dienstig voor de uitbating van een handelszaak/economische activiteit, gelegen op de hoek van een ambachtelijke zone / KMO zone in de grensgemeente Eede (NL) op de Belgisch-Nederlandse grens.

Het complex omvat volgende ruimtes: (ex-garage 226 m²), bureel (60 m²), toiletten, keuken, berging (60 m²), magazijn (200 m²), shop (125 m²).

De ruime gebruiksoppervlakte van het complex laat toe om naast een bedrijfsactiviteit, een inpandige woning te creëren middels gebruik van een aantal voorhanden ruimtes (burelen, shop, ...).

Tevens is er een niet-merkgebonden pompstation (Diesel, benzine, LPG) voorhanden. U bent derhalve vrij om met een leverancier van uw keuze in zee te gaan. De pompinstallaties kunnen uiteraard ook verwijderd worden.

Deze eigendom leent zich tot een waaier van handelsactiviteiten (verkoop en herstel van auto's, fietsen, bromfietsen, grasmaaiers,...) of zelfs inrichting tot dienstencentrum of burelen.

Mogelijk tot uitbreiding middels aankoop van aanpalende eigendommen (bouwgrond met mogelijkheid tot oprichting bedrijfsgebouw en/of bedrijfswoning; bedrijfswoning met mogelijkheid tot oprichting extra bedrijfsruimtes).

Kom de mogelijkheden ontdekken tijdens uw persoonlijk bezoek.

Deze eigendom wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS. Elk hoger prijsvoorstel wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar is een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken. Nog vragen? Contacteer uw makelaar.

Info Tel

Services

Financial Details

  • Price : € 355 000

Building Description

  • Total surface : 2 072 m²

Town Planning

  • Parcelling out autorisation : Yes
  • Planning permission : Yes
  • The property and/or its surroundings are protected.: Not communicated

Offered by real estate agency:

De Leyn Immo

Dorpsstraat 113
8340 Sijsele

(*) Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.

Cadaster information

Last updated at: 22/04/2018 01:30:00