125 339 Immo Zoekertjes
2 846 Professionals

Nieuws

Een beloftevol nieuw project in een bloeiende wijk in Brussel

Op de grens van de stad met de ring staan de 34 appartementen van het project The Edge garant voor een aangename, moderne woonervaring met directe toegang tot Brussel en omgeving.

Wederopname van uw krediet: de ideale oplossing om renovatiewerkzaamheden te financieren?

U hebt renovatieplannen, maar u weet niet welke kredietformule het best bij u past. Een lening op afbetaling? Een hypothecair krediet? Een wederopname? Geen nood, in dit artikel zetten we alle mogelijkheden op een rijtje.

Uitgerekend: wat kost een binnendeur?

Nieuwe binnendeuren geven je interieur een frisse look. Afhankelijk van je keuzes varieert het prijskaartje sterk. Hoe ver kan je gaan? En welke elementen bepalen de uiteindelijke kost?

Barbecueën zonder tuin: wat mag (niet)?

Natuurlijk mag je niet zomaar in het midden van het trottoir je barbecuestel bovenhalen en beginnen grillen, voor de veiligheid weet je wel, maar waar mag het dan wel? Op je terras? In het openbaar?

Advies

Een (klein) zwembad vullen: zo bereken je hoeveel water je nodig hebt

Een klein zwembad installeren tijdens deze warme zomerperiode? En goed idee is dat, al mag je niet vergeten om het volume te berekenen. Dit is omwille van verschillende redenen belangrijk, zoals voor de behandeling.

6 tips om het water van je kleine zwembad proper te houden

Met de hittegolf is de verleiding groot om een klein zwembad in de tuin te installeren, voor de kinderen bijvoorbeeld. Hierbij 6 tips om dat plonswater enkele dagen lang schoon te kunnen houden.