Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

15 tips voor de perfecte inloopdouche

De inloopdouche is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de badkamer. Dankzij de juiste keuzes vooraf geniet je er optimaal van. Vijftien tips! Dit en veel meer over badkamer lees je deze week in de special van Livios.

Doe-het-zelf: in 3 stappen naar de betonlook van je dromen

Ben je fan van ruw beton en heb je wat handigheid in de vingers? Je kan perfect zelf je muren, meubels, aanrecht en vloeren, een betonlook geven. Het enige wat je nodig hebt is wat doorzettingsvermogen, een opzetspaan en een schuurbord... En deze tips natuurlijk!

Wat je moet weten over Batibouw 2017

Het is bijna zover! Van 18 tot 26 februari kunnen bouwers en verbouwers weer hun hart ophalen tijdens Batibouw, de grootste beurs in bouw-, renovatie- en woonland. Verspreid over 12 paleizen en opgedeeld per thema, stelt een duizendtal exposanten zijn producten en diensten voor. Heeft de (ver)bouwmicrobe jou ook te pakken? Hier volgt alle praktische info!

5 originele DIY-badkamertips

Verdient je badkamer wat extra punch? Met deze snelle DIY-tips is dat varkentje zó gewassen...

5 tips om je slaapkamer te vernieuwen

Toch niets leuker dan lekker lang liggen soezen in bed? Tenminste als je slaapkamer een leuke ruimte is. Hoe maak je van jouw slaapkamer een oase van rust en een plek om nieuwe krachten op te doen? Wij geven je alvast heel wat tips. 

Milieuvriendelijker leven: deze kleine veranderingen maken het verschil

Het besef dat we met z’n allen milieuvriendelijker moeten gaan leven als we onze aardbol nog even willen laten draaien, is ondertussen bij iedereen doorgedrongen. Maar hoe pak je dat in het dagelijkse leven aan? Kleine veranderingen maken wel degelijk een verschil.

Hoe bepaal je de juiste plafondhoogte?

Lijkt het plafond op je af te komen of krijg je een beklemmend gevoel als je een kamer binnenkomt? Dan is de plafondhoogte misschien wel slecht gekozen en dit kan heel oncomfortabel aanvoelen. Maar vanaf welke hoogte zit je dan wel safe? 

De ideale afmetingen van je keuken

Gezien je veel tijd spendeert in de keuken, is het belangrijk dat deze op het vlak van ergonomie en gebruiksgemak aan je eisen voldoet. Dit en veel meer over keukens lees je deze week in de special van Livios.

Alleen wonen: 3 fouten die je niet mag maken

Het is zover: tijd om de vleugels te spreiden en het huis uit te trekken. Een eigen stekje is natuurlijk het einde, maar je moet wel een aantal zaken regelen. Hieronder alvast een aantal tips voor wie alleen gaat wonen...

Stijging energieprijzen in België: de regionale verschillen

Recent maakte de VREG een verhoging van de distributienettarieven bekend. Zowat iedereen zal meer moeten gaan betalen (gemiddeld 2,83%) in 2017 dan in 2016. Toch zijn er regionaal frappante verschillen waar te nemen. De website Tariefchecker bracht deze in kaart en Immovlan.be brengt een korte samenvatting.