Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

4 tips om de juiste voordeur te kiezen

Het visitekaartje van je woning? Uiteraard is er de gevel, maar de voordeur springt toch wel in het oog. Een voordeur speelt dan ook een belangrijke rol bij de eerste indruk die iemand van je woning heeft. Een geschikt exemplaar kiezen is dan ook niet zo evident. We geven je alvast een paar tips mee om het klusje eenvoudiger te maken.

Propaangas voor iedereen?

Ann en Hannes hebben een tijd geleden een grond gekocht in Vlaams-Brabant. Ondertussen staat hun huis er en genieten zij sinds vier maanden van de voordelen van een ondergrondse gastank. Tijd voor een interview!

De 7 voordelen van spuitkurk als gevelbekleding

Spuitkurk als gevelbekleding is een relatief nieuwe renovatietechniek in België. Binnenshuis werd er al wel langer met kurk aan de slag gegaan, maar ook als gevelbekleding heeft spuitkurk heel wat troeven. Wij geven je er alvast 7!

Gezocht én gevonden: de perfecte badkamervloer

Heeft elke vloer zijn plaats in de badkamer of is het allemaal niet zo zwart-wit? En hoe zit het met vlekken op je vloer en hoe renoveer je ze het best? En wat kost chape? Veel vragen én antwoorden over vloeren in deze Livios-special...  

Energieleveranciers vergelijken: 3 zaken waar je op moet letten

De keuze voor een energieleverancier kun je laten afhangen van drie factoren. Hoe je het ook draait of keert, voor heel wat consumenten speelt het prijskaartje een belangrijke rol. Een andere bepalend element is de dienstverlening van de energieleverancier. En ‘last but not least’: hoe groen is de energie die zal binnenstromen in jouw woning?

5 pikante constructies die niet zo bedoeld waren - deel 2

Onlangs lieten we het eerste deel van "Pikante constructies die niet zo bedoeld waren" op je los. Gezien het immense succes dat die fotoreeks met zich heeft meegebracht, hebben we besloten er een minstens even pikant vervolg aan te breien. Liggen de kinderen al in bed??

5 verrassend mooie houten interieurs

Hout brengt warmte in je interieur. Als accent geeft het extra gezelligheid, denk bv. aan een houten kastenmuur, vloer of trap. Maar wat denk je van een compleet houten interieur? Dat dit ver weg staat van de chalet look, bewijzen alvast deze interieurs. Van vloer tot plafond in hout, verrassend mooi.

Zo geniet je het hele jaar door van je veranda

Verwarming en koeling zorgen voor optimaal genot in je veranda. Hoe pak je het aan? Op deze en vele andere vragen over terrassen lees je meer in deze Livios-special.

Huis verkopen: 5 fouten die je niet mag maken

Je wil je huis verkopen? Mooi zo, weet dan dat de inrichting potentiële kopers stevig beïnvloedt. De eerste minuut is cruciaal om een koper te overtuigen, want zo snel wordt de mening al gevormd. Wij geven alvast enkele weetjes mee die je kansen op een vlotte verkoop stevig verhogen.

5 tips om een kleine kinderkamer in te richten

Wil je een kleine kinderkamer eens een make-over geven of ga je deze voor het eerst inrichten, dan geven wij je alvast 5 tips mee om deze kamer zo optimaal mogelijk te benutten.