135 175 Immo Zoekertjes
2 714 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuws

7 tips om optimaal van daglicht te genieten

Nu het weer lente is en de zonnestralen eindelijk door het wolkendek breken, haal je al dat licht natuurlijk graag in huis. Maar hoe doe je dat? Zelfs al woon je in een donker huis, met onderstaande tips slaag je er toch in optimaal te profiteren van het zonlicht! 

5 speciale trappen die je niet vaak tegenkomt

Openheid is dé key in veel hedendaagse interieurs. De trap maakt daarbij vaak net zoveel deel uit van de leefruimte als de zetel. En dus besteedt de (ver)bouwende medemens hier tegenwoordig veel aandacht aan. Zoekende naar inspiratie voor nu of later? Hier zijn alvast 5 bijzondere trapleuningen...

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen of een zonneboiler? Ontdek het hier

Dankzij de Vlaamse zonnekaart kan elke Vlaming nu controleren hoe goed zijn of haar dak scoort voor zonne-energie en hoeveel een installatie hem/haar zou kosten en zou opbrengen. Uit onderzoek blijkt dat wie nog niet investeerde in zonne-energie, vooral twijfels heeft over de mogelijke kostprijs en de geschiktheid van het dak.

3 tips om je lederen salon in topstaat te houden

Heel wat Belgen kiezen voor een lederen zetel/salon. Terecht want leder is duurzaam, kan tegen een stootje en vergt helemaal niet veel onderhoud. Uiteraard wil je je salon wel zo lang mogelijk in een perfecte staat houden. Wij geven je alvast wat tips mee om je lederen salon in topconditie te houden.