115 891 Immo Zoekertjes
2 429 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuws

Zomer is niet de beste periode en 4 andere weetjes over zonnepanelen

De start van de astronomische zomer klinkt eigenaars van zonnepanelen ongetwijfeld als muziek in de oren "Maar de maand waarin de zonnepanelen het meest renderen ligt nu al achter ons", verduidelijkt energieleverancier Eneco. De leverancier verzamelde vijf weetjes over zonnepanelen.

Immovlan.be en Ozaam slaan handen in elkaar

Immovlan.be, een grote speler op de Belgische immobiliënmarkt, en Ozaam, een nieuwe start-up, slaan de handen in elkaar om de immomarkt grondig te vernieuwen en te vergemakkelijken door particuliere gebruikers die vastgoed willen verkopen of verhuren extra online zichtbaarheid te bieden.

6 tips voor de perfecte buitenkeuken

Op een zonnige middag of avond je heerlijk terugtrekken in de tuin en samen met wat vrienden een fijn potje kokje koken in de buitenkeuken. Heerlijk toch? Bij Immovlan.be helpen we je alvast graag ook weg en geven we je een aantal tips voor een optimaal plezier. 

Broze maar geen duurzame groei in bouwsector

Boven het jaarverslag over het jaar 2015 van de Confederatie Bouw dat dinsdag in Brussel is voorgesteld prijkt de titel "Broze groei voor de bouw". Op korte termijn bekeken gaat het dus niet slecht voor de sector, maar op lange termijn oogt het plaatje minder rooskleurig: de groei is (nog) niet duurzaam.