134 535 Immo Zoekertjes
2 707 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuws

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen of een zonneboiler? Ontdek het hier

Dankzij de Vlaamse zonnekaart kan elke Vlaming nu controleren hoe goed zijn of haar dak scoort voor zonne-energie en hoeveel een installatie hem/haar zou kosten en zou opbrengen. Uit onderzoek blijkt dat wie nog niet investeerde in zonne-energie, vooral twijfels heeft over de mogelijke kostprijs en de geschiktheid van het dak.

3 tips om je lederen salon in topstaat te houden

Heel wat Belgen kiezen voor een lederen zetel/salon. Terecht want leder is duurzaam, kan tegen een stootje en vergt helemaal niet veel onderhoud. Uiteraard wil je je salon wel zo lang mogelijk in een perfecte staat houden. Wij geven je alvast wat tips mee om je lederen salon in topconditie te houden.

4 mooie keukenvloeren die iedereen wil

De keuken vormt bij velen het smakelijke hart van de woning. Hier wordt heerlijk gekookt, bijgepraat, gewerkt, gespeeld, geleefd! De keuken is m.a.w. een ruimte waar we dagelijks meerdere keren over de vloer komen. Die vloer vraagt dan ook wat duurzaamheid, en het liefst van alles zie je er vooral geen vlekken op. Tegels of parket zijn een goede optie als keukenvloer, al zijn er uiteraard ook andere mogelijkheden. Laat je inspireren door deze 4 waanzinnig mooie keukenvloeren.

De 5 duurste huizen te koop op Immovlan.be

Er zijn mensen die zodanig veel euro's bezitten dat ze niet op een miljoentje meer of minder hoeven te kijken. Ook zij kunnen op dit moment op zoek zijn naar hun droomhuis. Daarom, speciaal voor hen, is hier de top 5 van de duurste huizen die momenteel op Immovlan.be te koop staan.