137 684 Immo Zoekertjes
2 406 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuws

5 tips om een echte prinsessenslaapkamer te creëren

Plots draait het in de wereld van je dochter helemaal rond prinsessen. Wanneer je op het punt bent dat je zelf Let It Go van Frozen aframmelt al was het het alfabet, dan is het tijd om het hele thema naar een volgende level te brengen. Een prinsessenkamer! Dit is hoe je een sprookjesachtig effect op de slaapkamer van je lieveling creëert.

Deze 5 huizen zijn een paradijs voor katten

Wat als… je helemaal gek bent op katten? Dan haal je er een stuk of vijf in huis en tover je je woning om tot een kattenparadijs. Voor jou is dit misschien een brug te ver, maar voor deze katteneigenaars kan hun huis alvast niet miauw genoeg zijn.

Waarom zonnepanelen niet per se op je eigen dak hoeven

Hoewel de subsidies voor zonnepanelen stevig zijn teruggeschroefd, blijft het op iets langere termijn een verstandige investering. Echt mooi vallen die zonnepanelen op je dak vaak niet te noemen en daar komt nog bij dat niet alle daken geschikt zijn. Is jouw dak niet geschikt of beschik je niet over een eigen dak? Da's geen onoverkomelijk probleem...

300.000 euro voor woning wordt heel nipt

Architect Vincent Van Den Broecke luidt de alarmbel. We betalen té veel voor onze grond. Dit en veel meer over lenen en premies lees je deze week op Livios.