Bureaux à louer Retie

€ 3 950

Contacter

 • 12 parking(s) extérieur(s)
 • ?   KWh/an

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

VERLAAGDE  HUURPRIJS!! Exclusieve, prestigieuze en instapklare kantoren van ongeveer 430 m², geschikt voor 15 tot 20 medewerkers. Mogelijkheid bijhuren van een aansluitend éénslaapkamerappartement. Indeling: inkom met balie, open plan kantoor, wachtruimte, sanitair, privé kantoor met eigen vergaderruimte, nog twee kantoren of vergaderruimten; verdieping(lift) met 4 kantoren, bibliotheek en vergaderruimten. Grote berging, 12 parkeerplaatsen. Omschrijving: Deze kantoren werden in de loop van 2006 gebouwd en ingericht. De inkomhal beschikt over een ruime ontvangstbalie. Direct daarbij aansluitend een open plan kantoor van 35 m² voor een zes- tot achttal personen en met directe toegang tot een zeer ruime en compleet ingerichte archiefruimte van ongeveer 40 m² met Elba rolarchief en rekken. Er is een aparte wachtruimte, een spreekkamer en sanitair. Een vergader/kantoorruimte van 23 m² is direct bereikbaar vanuit de inkomhal. Verder een ruime directiekamer (32 m²), annex vergaderruimte (26 m²). Tenslotte op het gelijkvloers nog een ruimte voor printers, kopieerapparatuur enz. kitchenette en een grote berging. De verdieping is bereikbaar via een brede trap of de Kone lift. Hier bevinden zich een bibliotheek en vier verschillende kantoren van respectievelijk 21, 16, 17, 25 en 20 m². Gescheiden sanitair. Keuken. Het geheel is zeer luxe afgewerkt en alle kantoren zijn ruim voorzien van ingebouwde kaste, gordijnen en aangepaste verlichtingsarmaturen. Er werd gewerkt met geluiddempende materialen. Een aantal kantoren en vergaderruimten werden ingericht met parket. De verwarming gebeurt met een warmtepompinstallatie, gekoppeld aan een airco-luchtverversingsysteem. Er is een Siemens telefooncentrale met toestellen in alle kantoren. Overal utp-bekabeling en wifi, alarm en kelder. Het geheel is perfect geïsoleerd. Vooraan bevinden zich 12 parkeerplaatsen in de voortuin. De mogelijkheid bestaat om op de verdieping een eenslaapkamerappartement van ongeveer 75 m² bij te huren voor 520 euro per maand. Kijk voor schaalbare pdf-plans van het gelijkvloers en de verdieping onder de tab documenten/plans. Interesse? Gelieve U zich dan eerst persoonlijk aan te bieden op ons kantoor te Retie, Turnhoutsebaan 64. Bezichtigingen tijdens de kantooruren en na afspraak.

Documents attachés

Informations financières

 • Loyer : € 3 950 / mois
 • Disponibilité du bien : Maintenant

Description du batiment

 • Cave(s) : Oui
 • Nbre de places de stationnement (ext.) : 12

Description de l'activité

 • Secteur d'activité : Bureaux

Urbanisme (*)

 • Année de construction : 2006
 • Zones inondables : Information non communiquée.
 • Et/ou : Information non communiquée.
 • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine : Information non communiquée.

Proposé par l'agence :

Immo 20000 Vastgoed

Turnhoutsebaan 64
2470 Retie

Contacter

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tél 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Retie (Lokaal kantoor)

Renier Sniedersstraat 6
2300 Turnhout
Tél 0257/81640 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96974
meow.antenne.107@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune. Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Retie” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.